![]() |
17.09.11 sabah kıyı avım
Kullandığım mağzemeler 0.24 misina,4 numara iğne,kurşunsuz;)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Murat kardeşim her balıkçının hayellerini süsleyen levrekleri maşallah bulmuşsun.
Ancak bu resim herhalde paylaşımının kapak sayfası. Yorumlarını kaçıncı sayfadan okuyacaz. Şiddetle beklemekteyiz üstadım. Sabah sabah moralim düzeldi, gözümü alamıyorum fotoğraftan. Ellerine sağlık. |
Emeğine sağlık
Açıkçası bu görüntüler özlediğim manzaralar. RASTGELE... |
Tebrikler, av hakkında ve yakalama yöntemleri konusunda daha fazla bilgi verilirse güzel olacaktır.
|
Murat Kardeş yapma böyle.valla içimden memleketi terk-i diyar edip İzmir e yerleşmek geçiyor.böyle resimler koyuyorsunuz,üstüne üstlük""Kullandığım malzemeler 0.24 misina,4 numara iğne,kurşunsuz"" diyorsunuz.koy cebine 50 m.misina 5-6 iğne at suya al levreği.yapma böyle kardeşim yapma adamı deli etme.
Resimi paylaştığın için teşekkürler,böyle levrekleri yakaladığın içinde TEBRİKLER.Rastgele. |
Tebrikler üstadım sen bunu hep yapıyorsun :)
Daha iyilerinin yine seninle olmasını dilerim :) |
Alıntı:
Ahmetim damarıma bastın biliyormusun:D beni tanısan.. valla bu yazıyada şükür..dersin Fazla konuşmaya alışık değilim:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hayrettin abi beklerim be abi sen gel yeterki beraber tutarız ALLAH izin verirse
|
Saat 21:44. |