![]() |
Kaptan Karabulut'un teknesinde ilk balık tutma deneyimi
Sabahın 4 ünde uyanarak (babam,amcam,yengem,özgür abim ve kuzenlerim) başladığımız yolculuğumuza Güzelbahçe Siteler 2 limanından başladık.Gün henüz ağarmamışken Kaptan karabulutun teknesinde tam istikamet yol alırken bir yandan kahvaltımızı da ettik.40 dk lık yolculugun ardından varılan bölgede siftahı 4 uskumru ile yapan Kaptan Karabulut oldu :) Ben ve ailem uskumruları görünce deliye döndük tabii ki ancak ilk ve son uskumruyu Kaptan Karabulut yakalamıştı :( Gün boyu gopez,istavrit sürüleriyle karşılaşsak da balık tutmanın zevkini doyasıya tatmıştım.Öncelikle babama daha sonra da Kaptan Karabuluta teşekkürlerimi sunuyorum :)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Balık azda olsa güzel bir gün geçirmişiniz paylaşım için teşekkürler:helal:
eline emeğine sağlık afiyet olsun |
tekrar sagolun :))
|
İlk denemede yanınızdakiler büyük balık yakaladığında sizde mutlaka bilenmişsinizdir.Üstad Karabulut gene ustalığını konuşturmuş.Sonraki avlarınızın bereketli geçmesi dileğimle Rastgele.
|
Kaptan karabulut kesinlikle üstad :) temennileriniz için teşekkür ederim :)
|
Kaptanım her zaman açılışı yapar :) devamı getirmek misafirlerden olur :)
Ailecek denizde olmak gerçekten çok güzel imrendirici bir görüntü ortaya çıkmış doğrusu :) Zamanla en iyi balıkları tutabilmeniz dileğiyle ;) |
çiğdem kardeş öncelikle aramıza hoşgeldin. bu çok güzel hobiye gönül vererek, kaptanımla birlikte avın güzelliklerini ve yaşattığı duygularıda bizlerle paylaşmandan dolayı ayrıca kutluyorum. dahada güzellerine inşallah diyerek sana ve ailene sevgilerimi iletiyorum.
|
Tebrikler.
En azından iyi vakit geçirmişsinizdir. Kısmet artık daha sonraki avlarınıza da olması dileğimle. RASTGELE... |
iyi dilekleriniz için teşekkürler :)
|
Balığa doğru kişiyle başlamışsınız,avcılığın artarak büyük bir tutkuya dönüşeceğinden emin olabilirsiniz.Daha sonraki avlarınızın bereketli olmasını diliyorum.
|
Saat 21:44. |