![]() |
Yeni aldığım kamış sehpası
Değerli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Mustafa paylaşım için teşekkürler.Çok güzel bir alet,fakat kamış uçları aynı istikamete baktığından balığı çekerken takımlar dolaşmaz mı??.
Örneğin ortadaki kamışa balık geldi diyelim eğer aksiyonlu bir balıksa diğer takımları dolaştırır diye düşünüyorum.. |
Alıntı:
|
Güle güle kullan,güzel takım,ne kadara mal oldu,
Bazı bölgelerin balıkları takıldığı zaman dibe yatıyor,bazı bölgelerin ise çatlayana kadar mücadele ediyor işte o zaman problem,uyurken 2 kiloluk sazanın tüm oltalarımızı karıştırdığını bilirim.bu nedenle devamlı başında beklemek gerekiyor.Zil sesine hemen tepki vermek gerekir. İyi,güzel avlar yaparsın inşallah. |
Yani o zaman atışları mümkün olduğu kadar açık yapıyorsanız dolaşmaya bilir. Fakat aksiyonlu bir balıkda Hala dolaşabiir düşüncesindeyim..Ama değer hayırlı olsun güle güle kullanın..
|
Mustafa kardeş güle güle iyi avlarda kullan.hayırlı olsun.Benim merak ettiğim bir konu da aracınız ile avlanacağınız yer arası diyelim ki 1-1.5 km.önce oltalarımı götüreceksiniz bu aletimi?inanın mesafe uzayınca 2.5 kg lık kola adamın başına dert olmakta(bu benim için geçerli olabilir.)sırt çantamda 6 kamış elimde solucan kovası öteki elimde sandalye ve kamış ayaklarının olduğu torba çok bile geliyor.
genede hayırlı olsun güle güle kullanın.Rastgele. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mustafa abi o ne öyle aklıma hemen füze rampası geldi:D
Abi şaka bir yana güzel kullanışlı. Güle güle kazasız bol balıklı avlar diliyorum:helal: İğnen keskin olsun.Paylaşım için teşekkürler:helal: |
Saat 13:49. |