![]() |
Bugünkü nasibim.
Bu gün saat 13 gibi evden çıktım .şöyle bir gölete gidip kafa dinlemekti gayem.
saat 17 ye kadar tık yoktu.oltanın birinin yemini yenilerken öteki oltanın şanzımanı müthiş bir şekilde ötmeye başladı.10-15 dakika kadar balıkla güreştikten sonra tuş ettim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] tam sudan çıkaracakken iğneyi bedenden koparttı.bende kayaların arasında tepesine bindim.fotoğraf makinasını ayarladım sizler için bir iki artistik poz çektim [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] eve getirdiğimde önce teraziye sonra boy ölçüsü için tepsiye yatırdım. kilo 4,150 gram boy:60 cm geldi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yemek hazır olduğu için şimdilik ellenmedi ama büyük bir ihtimal gece yarısı yenir.çünkü çocuklar hiç dayanamazlar aynalı sazana. daha iyi avlar sizlerin olsun.Rastgele. |
Değerli dostlarım. Şu İmage yi kullanmayı bir öğrenemedim.1. mesaj da resimler gözükmediği için 2. mesajı yollamak zorunda kaldım.1. mesajımın silinmesi yönetimdeki dostlardan ricamdır.teşekkürü borç bilirim.
|
Hayrettin ustam tebrik ederim maşallah kuzuyu almışsın. Resimleride düzenledim gerçi sende eklemeyi başarmışsın 2. denemede :)
|
Alıntı:
darısı ve daha büyüklerini sizler yakalarsınız inşallah.Rastgele. |
Elinize sağlık çok güzel bir av olmuş,afiyet olsun.
|
Hayrettin abi MAŞALLAH yani bu ne abi böyle
eline koluna sağlık afiyet olsun:helal: abibe resimlerden galiba senin konuyu zor açtı bilgisayar. resimleri 800.600 düzenle |
tebrikler tertip afiyet olsun...
|
hayrettin abi tek atış 12 den vuruş denir buna çok güzel görünüyor bol yağda kızarınca nasıl olur artık bilemem. afiyet şeker olsun.
|
tebrikler hayrettin abi daha güzelleri nasip olsun
|
Alıntı:
Alıntı:
QUOTE=drasty41_41;113159]tebrikler tertip afiyet olsun...[/quote] Recep kardeş teşekkürler.buyrun da beraber afiyet olsun. Alıntı:
Tüm dostlara çağrımdır.buzdolabında sürekli ,eşi dostu ağırlayacak kadar balık bulunur.dostla içilen zehir bile insana şifadır.yorumlarınızdan dolayı teşekkürler. |
Saat 14:20. |