![]() |
Sarozlu Oltacı Arkadaşlara
Hafta sonu Şarköy den Saroza gelmek istiyorum hiç gitmedim neresini tavsiye edersiniz?
|
Bu Çanakkale sitesinin sana yardımcı olabileceğini düşündüm.Bir incele belki faydası olur...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
arkadaş o siteden birşey elde edemedim.
|
O zaman Sarozu bilen arkadaşlardan yardım isteyelim...Sevgiler...
|
Bu mevsimde pek birşey çıkıcağını sanmıyorum. Sarozda hava 2-4 yıldız karayel gösteriyor meteoroloji ama bence lodos fırtınası orayıda etkileyecek (şu an izmirde frıtına hakim yarınki planları alt üst etti). Su sıcaklıklarına bakıncada 8-9 derece. Bu şartlarda balık olacağını sanmıyorum. Su sıcaklığının en az 17lere gelmesini beklemekte fayda var. Buda nisan ortasını bulur.
|
aldığım duyumlara göre sarozda sürekli balık yapıyormuş
|
Yanılmıyorsam aramızda hiç Sarozlu yok... Biz de sana yardımcı olamadık...Önceden giden arkadaşlarına güvenmekten başka şansın yok herhalde... Rastgelsin...
|
1 Eklenti(ler)
sağol artık başımızın çaresine bakacağız
|
arkadaşlar konuyla alakası yok ama nasıl resim ekleniyor diye araştırıyordum ortaya böyle bir durum çıktı.
|
Ellerine sağlık güzel olmuş. Balık da tam yenecek boy... Tutuluş macerasını da anılarda anlatırsan seviniriz... ;)
|
Saat 21:34. |