![]() |
Bursa'dan Selamlar...
Herkese rastgele arkadaşlar ve abilerim. Ben Bursa'da Görükle'de ikamet ediyorum. İsmim Ümit DÜLGER. Bir otomobil fabrikasında elektrik teknikeri olarak çalışıyorum. Fırsat buldukça gemlik, mudanya ve trilye bölgelerinde kıyıdan yada tekne ile avlanmaya çalışıyorum. Bu işte henüz çok yeniyim. Şimdiye kadar izmarit, istavrit, sardalya ve mezgit dışında bir balık tutmuşluğum yok. İnşallah sizlerden öğrendiklerimle hatta imkan olursa birebir sizlerle ava katılarak kendimi bu konuda geliştirmek ve daha büyük avlar yapmak istiyorum...
|
Merhabalar aramıza hoşgeldiniz.
Umarım sitede yer alan bilgilerden faydalanıp arzu ettiğiniz balıkları yakalarsınız... |
Ümit Kardeş aramıza hoş geldin.bilmediklerini önce forumda araştır bulamadığını sor.inan herkes bildiği konuda sonsuz yardıma açıktır.
Avlarınız bereketli olsun Rastgele. |
Aramıza hoş geldin Kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim:helal:
|
Ümit kardeşim aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Umuyorum ki sana yakın bölgede olan arkadaşlarımızla buluşur güzel bir av günü geçirirsiniz.
|
Ümit kardeşim, aramıza oş geldin.
Gördüğüm kadarıyla tropheus kriza besliyorsun. Akvaryum bölümünü inceleyebilirsin. Çok faydalı bilgiler var |
Alıntı:
|
Ümit merhaba hoşgeldin , sende benim gibi yeni bir katılımcısın siteye , rastgelsin..:)
|
Alıntı:
Beslemesi çok zevkli balıklar. |
Hoşgeldiniz.Üstadların bilgileriyle düşündüğünüz balıkları yakalamanızı umuyorum.Rastgele.
|
Saat 00:37. |