RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   24.09.2011 Avımız (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9777)

avlar 26-09-2011 11:08

24.09.2011 Avımız

Perşembe günü gittiğimiz avın çok başarılı geçmemesinden dolayı biraz da hırs yaparak cumartesi için sözleşmiştik.Fakat yine güzel bir av yaşayamadık.Kaptan da bile 20 parça civarı lidaki vardı ki onu hiç bu kadar az balıkla döndüğünü görmedim.Sonuçta işi, geçimi bu sonuçta.Umarım bu hafta daha bereketli geçer. Hepin[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]ize rastgelsin,iyi avlar.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

xwing35 26-09-2011 11:30

balıklar beni bekliyor galiba:)

ustam18 26-09-2011 12:55

Tamer kardeş sabah evden çıkarken ne hayaller kuruyoruz ama akşam dönüşte bu hayallerin çoğunu yapamamış oluyoruz. nasip demeli ama genede tavalıklar yakalanmış.Afiyet olsun.

avlar 26-09-2011 13:01

Alıntı:

xwing35 tafarından gönderildi (Mesaj 113245)
balıklar beni bekliyor galiba:)

Serkan özellikle Çeşme'den mercanın aynı hızla devam ettiğiyle ilgili haber alıyorum.Fakat malum, tek başına biraz maliyetli ve hala bir av grubu kuramamanın sıkıntısıyla artık dönmen şart oldu:D.Şaka bir yana tabiki önce iş balığa her zaman çıkarız.Sağlıkla kal.

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 113249)
Tamer kardeş sabah evden çıkarken ne hayaller kuruyoruz ama akşam dönüşte bu hayallerin çoğunu yapamamış oluyoruz. nasip demeli ama genede tavalıklar yakalanmış.Afiyet olsun.

Kesinlikle haklısınız, hep rastgele bu av işi ama ümitlenmeden de olmuyor işte.Teşekkürler.

TUĞYAN 26-09-2011 14:29

Eline sağlık nasıpten ilerisi olmaz afiyet olsun

Taygun KOCABIYIK 26-09-2011 14:41

Tamer abi bundan iyisi can sağlığı tebrik ederim daha bereketli avlara inşallah.

Murat ÇAKMAKÇI 26-09-2011 16:31

Maşallah balıklar cam gibiler ye beni diyorlar tebrikler Afiyet olsun

ferdi demir 26-09-2011 17:44

Maşallah güzel karışık olmuş, mırmırlar çok güzel görünüyor..Paylaşım için teşekkürler...

kaptankarabulut 26-09-2011 18:09

Tamer bundan iyisi can sağlığı.. Harika görünüyorlar.Afiyet olsunlar..

avlar 27-09-2011 18:25

Alıntı:

TUĞYAN tafarından gönderildi (Mesaj 113260)
Eline sağlık nasıpten ilerisi olmaz afiyet olsun

Çok teşekkürler,daha iyileri size rastgelsin.

Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 113261)
Tamer abi bundan iyisi can sağlığı tebrik ederim daha bereketli avlara inşallah.

İyi dilekleriniz için teşekkürler,size de rastgelsin.

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 113266)
Maşallah balıklar cam gibiler ye beni diyorlar tebrikler Afiyet olsun

Çok teşekkürler,gerçekten pırıl pırıl parlıyorlar.İnsanın iştahını kabartıyor.

Alıntı:

ferdi demir tafarından gönderildi (Mesaj 113270)
Maşallah güzel karışık olmuş, mırmırlar çok güzel görünüyor..Paylaşım için teşekkürler...

Sİze de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Daha iyileri sizlerle olsun.

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 113274)
Tamer bundan iyisi can sağlığı.. Harika görünüyorlar.Afiyet olsunlar..

Süleyman abicim ,bu gün yine ava gittik bu resimdekilerden bir çıt daha iyi av oldu.Belki paylaşacağım sonra.Bu hava tahminlerini nasıl yapıyorlar anlamıyorum,resmen hava 0'dı.Söylediklerin için de ayrıca teşekkürler,görüşmek üzere.

Saat 00:59.