![]() |
Gecikmiş rapor avdaşım ve kefaller
Evimin neşesi başımın tatlı belası joker olarak her zaman bana avdaşlık yapan en küçük evladım onunla yaptığım avlarım her zaman zevkli geçmiştir iyide balıkçıdır çok sever onun için onunla sık sık balığa giderim işte böyle bir günde beraber yaptığımız kefal avından kareler yem olarak ekmek ve kurt kullandık
herkesin evlatları ile güzel günler ve balık avları geçirmesi dileklerimle. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rastgelsin. |
Muhammer bey çok şanslısınız.
Sizin seven , aynı zaman da sizinde çok sevdiği anlaşılan bir evladınız var. Allah bize de nasip etsin. Daha nize güzel avlara RASTGELSİN... |
Muammer abi, şu an hayalini kurduğum kareleri fotoğraflamışsın. Benimkilerin yaşı henüz küçük olduğundan bu duyguları yaşayabilmek için biraz daha beklemem gerekecek. Ancak paylaşmanın büyülü gücü bu olsa gerek ki senin mutluluğunu hissttim v bende mutlu oldum. Çok hoşuma gitti doğrusu. Allah (c.c) hep sevdiklerinle beraber olmayı ve paylaşmayı nasip etsin. Hepimize İnşallah.
Paylaşım için çok teşekkürler. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Abi eminim hepimizin hayalini kurduğu anları yaşamışsın.Ne diyelim Allah mutluluğunuzu arttırsın.Afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
Çok güzel kareler, kızınızıda sizide tebrik ederim canı gönülden.
|
Muhammer Kardeş öncelikle böyle evladın olduğu için tebrikler.Allah uzun yıllar boyu birlikte güzel avlar yapmayı nasip etsin.Resimler ve rapor için teşekkürler.Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
muammer abi sizi yürekten tebrik ederim kız evladına balık tutmayı sevdirdiğinizden dolayı benimde 9 yaşında 1 kız evladım var daha dün akşam fırçasını attı bana uzun süredir onu balık tutmaya götürmediğim için. :) bunu herkez anlayamaz ne güzel bir hazdır o ki anlamak için kız babası olmak gerek. bu arada balıklar çok güzel afiyet şeker olsun.
|
Saat 15:13. |