RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bursadan Meraklı Bir Arkadaşdan Selamlar Saygılar... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9803)

Bursa_Erkan 04-10-2011 01:32

Bursadan Meraklı Bir Arkadaşdan Selamlar Saygılar...
 
Arkadaşlar bu balık tutkusu yeni başladı bende.Çevremdekı üstatlarla balığa gide gide bende iyice sardım.bugün ustamla beraber kamış 4 bilyalı makına igne takım vs aldık...bu işte acemiyim Bursadakı üstatlarımla tanışmak nasip olur inşallah onların deneyim ve tecrübelerınden çok şey kapacagımdan eminim. Bu arada Siteyi çok güzel buldum gayet açık ve net.Burdakı tüm arkadaşlara abilere üstatlara Selamları Saygılarımı Sunarım.

Murat ÇAKMAKÇI 04-10-2011 10:00

Erkan aramıza hoş geldin :helal:Kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim Ben askerliğimi Bursada yaptım çok güzel bir yer bağlarbaşında havacıydım Çok özledim oraları

Bursa_Erkan 04-10-2011 14:11

sağol hoşbulduk Murat Usta bende bağlarbaşına yakın oturuyom...

pendikli balıkçı 04-10-2011 15:30

Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar.

TUĞYAN 04-10-2011 15:41

Ailemize hoş geldin rasgelsin misinan sağlam olsun

Ahmet TARİH 04-10-2011 19:36

Erkan aramıza hoşgeldin. Bu balıkçılık hobisi en hızlı bulaşan ve alışkanlık yapan uğraşlardandır. Sadece 1 kere vuruş aldımmı bulaşır bir daha iflah olmassın. En kötüsü ise kurtlar kaynamaya başlayınca oluşan kaşıntıdır. Sana geçmiş olsun diyecem kardeş.
Kurtlular kulübüne hoşgeldin.


Saat 13:46.

Powered by vBulletin Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
TR Çeviri : organik81