![]() |
05-06-10-2011 çeşmealtı raporu
Herkese selam arkadaşlar. Salı akşamı yılmaz ağabeyim çok ısrarı üzerine çarşamba günü ikimiz onun teknesi ile Uzun Ada'ya gittik ve 7 adet lidaki ve 2 tane antenli mercan bol miktarda da mandagözle akşam dönüşe geçtik. Akşam Çeşmealtında kaldım. Ertesi gün İzmir'den bize katılan Hüseyin Ağabeyim de geldi, bu kez bizim tekne ile yine aynı yere gittik ve 2. gün istavrit ağırlıkla geçti. Tek tük lidaki ve mercan geldi. Ama ben çok yoruldum iki gün arka arkaya avlanmak ağır geldi. Şu an akşamın 8i kolumu kıpırdatacak halim yok herhalde artık yaşlanıyoruz. Ama yinede hoş vakit geçirdik. Hepinize daha güzel avlar dilerim.
Yem sadece sardalye hava 1. gün 3-5 2. gün 2-4 url=http://goo.gl/mc9cY][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/url] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Raif abi, yine harika bir av ile gözlerimize bayram ettirdin. Balıklar o kadar güzel ve canlılar ki sanki çırpınarak ekrandan masama düşecek gibiler. Ancak yaş konusunda sana katılmıyorum.
Her paylaşımında daha da gençleşiyorsun. 20 lik delikanlılara taş çıkartırsın maşallah. Abi bu harika paylaşım için tekrar teşekkür ediyorum. Oltan her zaman dolu olsun. |
Alıntı:
|
Raif abi eline sağlık güzel av
|
Alıntı:
|
Raif abi MAŞALLAHın var gene döktürmüşsün:helal:Afiyet olsun
|
Raif abi, maşallah çok güzel bir av yapmışsın.
Yaşlandım falan deme bizleri cebinden çıkarırsın. Balıkların hepsi çok güzel, benim gözüm antenlilerde kaldı. Ellerinize sağlık, afiyet olsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Raif kaptanım harika avlar çıkartmışsın, özellikle antenli mercanlar harika.
|
Saat 22:54. |