![]() |
15.10.2011 Av raporu
cuma akşamı yeni keşfettiğim yemciden tabiri caizse yılan uzunluğunda ve iriliğinde boru kurtlarımı aldıktan sonra düştüm yollara. dalga, rüzgar ve soğuk hiç iç açıcı değildi ama vazgeçmeye niyetim yoktu. benimle birlikte iskelede 5 kişi daha vardı ama balık yoktu. inatla sabaha kadar bekledik ama sonuç yok 5 kişi 5 balık zor yakaladık ama dil balığının maşallahı var.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Güzel bir dil yakalamışsın.Bende gideyim diyorumda hava çok bozuk Çanakkale'de.Afiyet olsun.
|
Cengiz bu yemci nerede...???
Vallahi benim yemci de sağolsun artık iyice suyunu çıkarttı işin. Kurtları bir görsen iğneye bile geçmiyor. Selamlar. NOT : Mutlaka haberini bekliyorum. |
tebrik ederim afiyet olsun
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Abi tebrikler özellikle dil süper hemde kara dil kalitelidir daha açık renkli olanları da vardır ve pek bilinmez makbulü budur yani :)
|
Tebrikler cengiz:helal:Afiyet olsun
|
Alıntı:
dil balığı lezzetli diyorlar tebrikler afiyet olsun hocam... |
Tebrikler,dil süpermiş afiyet olsun.
|
Alıntı:
Erkancım sağolsunlar işi iyice abarttılar ve komik sayılabilecek yavru yemlere kaldık. Ama Cengiz kardeşimizin dediği balıkçıyı ilk fırsatta ziyaret edeceğim. Bu arada dil balığı hakikaten lezzetli bir balık, tavsiye ederim. |
Saat 15:13. |