![]() |
20-10-2011 Çeşmealtı Raporu
Bir gün önce kararlaştırdığımız avımızı yine aynı ekiple gerçekleştirdik. Sabah 9:30da çapamızı attık ve hemen arka arkaya iki güzel mercan aldık ve çok büyük tesadüf küçük balıklardan eser yoktu. Akşam saat 17ye kadar suda kaldık. Daha sonra dönüşe geçtik. Fena balık yakalamadık ve zevkimizi aldık. Tüm arkadaşlara selamlar ve iyi avlar dilerim.
Yer : Uzun Ada Yem : sardalya ve mamun Hava : 3-5 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tebrikler raif abi:helal:Afiyet olsun size
|
tebrikler raif abi kırmızı takım 1 fazla siyah takımın forveti kırmızı kart cezalısı sanırım :) böyle bereketli ve de kaliteli balık resmi görünce ayağa kalkıp selam veresim geliyor. afiyet şeker olsun
|
Raif abi yine dehşet çarpıcı görüntülerle mest ettin beni.
Kırmızı beyaz sampiyon Raif Abi olmuş valla. Ellerine sağlık afiyet olsun. |
Raif abi muhteşem bir av olmuş.Tebrikler.Abi birşey soracağım.Şu mercanların olduğu resimde sağ üstteki de mercan mı? geçen kıyıdan bende yakaladım onun aynısından.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Raif abi tebrikler.
Özlenen karaler bunlar. Daha güzellerini tutmak nasip olsun sizlere. Darısı başımıza... |
Raif kaptanım mevsim geldi gibi görüyorum fotoğraflardan :)
Tebrik ediyorum daha bereketli avlara inşallah. |
Üstadım ortalık kızarmış, tebrikler,şansın hep seninle olsun.
|
Tebrikler afiyet olsun darası başımaa :)
|
Saat 13:43. |