![]() |
Çipura av raporu (analı-kızlı)
değerli üyeler bugün sabah saat 05 te urla yakınlarında olta attığım bölgeye gelerek 2 gezerli 2 sabit kurşunlu 4 takımı madya ile yemliyerek öğlen saat 15 e kadar avlandım. oltalara vuruşlar seyrekti bu 10 saatlik avda öğleye doğru oltalara bu güzel kiloluk anne ile kızı geldiler bende rapor ve fotolarını sizlere takdim ediyorum sevgilerimle.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Abi tebrikler.
Hele bir tanesi müthiş güzel gözüküyor. Selamlar... |
Mazhar bey kardeşim tebrikler.Keşke analı, babalı ,ebeli ,dedeli gelselerdi.demekki nasip bu kadarmış. sonraki avlarınızda sülalesini yakalamanız dileğimle Rastgele.
|
Mazhar abicim güzel bir av olmuş afiyet olsun, daha bereketli avlar dilerim.
Bu arada Çakmakçı ile bir av planı yapında birlikte ava gidelim :) |
Mashar abi anasına bak kızını al derler ya sen ikisini birden almışsın.
Ama anada ana imiş yani maşallahı var. Ana bu kadar kalite olunca kızı almada olmazdı tabiki. Abi paylaşımın için teşekkürler. Ellerine sağlık. |
Alıntı:
[quote=ustam18;114585]Mazhar bey kardeşim tebrikler.Keşke analı, babalı ,ebeli ,dedeli gelselerdi.demekki nasip bu kadarmış. sonraki avlarınızda sülalesini yakalamanız dileğimle Rastgele.[/QUO hayrettin üstadım çok teşekkür ediyorum bu güzel mesaj ve temenniye sevgilerimle Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Üstadım tebrikler,şansın hep seninle olsun.
|
Mazhar abi çok güzel bir balık yakalamışsın.Tebrikler.
|
teşekkür
Alıntı:
|
tebrikler.herdaim rastgele.
|
Saat 14:25. |