![]() |
Burdur/ Gölhisar ALABALIK AVIMIZ
Ekim ayının soğuk havası vurduğu zaman avlanmaya çıktık. Kısmet dedik tabiki av yasağının olmadığı tarihte. Sizlerle paylaşalım dedik. Kendi yapmış olduğum kaşık ile yakaladığım en büyük alabalık. Alabalık 42 cm boyunda ve 2kg civarındadır. Şimdilik foto yükleyemedim daha sonra yüklemeye çalışacağım. Saygılar rastgele... :helal:
|
Fotoğrafı sabırsızlıkla bekliyoruz.İmza ayarlarınızı da yaparsanız size kusursuz olarak hitap ederiz.Rastgele.
|
Evet işte fotoğraflar....
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tebrikler. Çok zevklidir Alabalık avı. Artvin de görev yaparken Kırmızı benekli alabalık avına giderdim sık sık. Ege bölgesinde maalesef bu imkan yok. Sana bol balıklar.
|
Tebrikler çok yakışıklı bir alabalık daha irileri rastgelsin...
|
Çok teşekkürler arkadaşlar hepimize rastgelsin ...
|
hemşerim öncelikle aramıza hoşgeldin keyifli ve kalıcı paylaşımların olur dileği ile adını soy adını ve yaşını belirtirsen hitap şeklimizde kusur olmamış olur. yakaladığın alabalık çok güzel görünüyor yeşilçam jönleri gibi afiyet şeker olsun daha irileri nasip olsun
|
tebrik ederim ellerine sağlık hocam
|
Tebrikler çok güzel bir alabalık ,daha iyilerine inşallah.
|
Tebrikler alabalık avını hiç bilmiyorum sizden öğreniriz birşeyler...
|
Saat 15:21. |