![]() |
evrens yapar (yeni üye)
Öncelikle herkese selam.. aranıza yeni katıldım. jeoeloji mühendisi olarak istanbul büyükşehir belediyesinde çalışmaktayım. gerçi yabancınız değilim Ahmet Tarih abimle işyerinden sürekli takipteyim :) dün ahmet abiyle boğazda trofemi yapınca siteye güzel bi giriş yapıyım dedim. herkese rastgele...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
imza ayarlarınızı yaparsanız size isiminizle hitap edebiliriz :D hoşgeldiniz :D forum en küçük üyesi olarak ilk hoşgeldiniz bendennn :)
|
Merhabalar hoşgeldiniz aramıza :) İstanbul'a selamlar
|
sitemize hoşgeldiniz iyi paylaşımlar dilerim
|
Evrens bir geldin pir geldin hoşgeldin.
Valla acemi şansı diyecem ama sana acemi dmek için biraz geç olacak. Dense dense ne ballı adamsın denir herhalde. 20-30 kişi arasından seni seçtiği mubarek hayvan. Zaten ne demişler bu işler birazda kısmet meselesi. Afiyet olsun Arkadaşım kalıcı ve keyifli paylaşımlarının devamını diliyorum. |
Aramıza hoş geldiniz trofeniz de güzelmiş afiyet olsun...
|
Aramıza hoş geldiniz. böyle resimli paylaşımlarınızı bekleriz.Rastgele.
|
Evren hoş geldin.
Ahmet beyin paylaşımları bir harika hem İstanbul hasretini gideriyoruz hemde güzel paylaşımlarını görme imkanımız oluyor. Darısı başınıza diyorum, sizinde güzel paylaşımlarınızı görmek dileğimle. Selamlar... |
Herkese teşekkürler... İnşallah yeni trofelerimle :)) birlikte olmak dileğiyle ...
Rastgele |
Evrens trofe beklersen seni zor görürüz buralarda.
Torfe ne zaman insanın karşısına çıkar belli olmaz. Belki ömürde bir kere. Sen her türlü avını paylaşabilirsin dostum. |
Saat 21:47. |