![]() |
Son avlarımdan görüntüler..
Neredeyse son bir haftadır havaların bozuk olması nedeniyle denize çıkamıyoruz.
Bende bir önceki haftanın avlarından karma görüntüler yaparak sizlere sunmak istedim. Çok güzel aksiyonlu bir hafta yaşadık.Uskumru ve kolyozlar çılgın gibi yeme sarıldılar. Umuyorum önümüzdeki günlerde havalar düzelir ve yine dostlarımızla güzel avlar gerçekleştiririz.. TÜM RASTGELSİN AİLESİNE RASTGELMESİ DİLEÜİMLE.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Süleyman abi selamlar.
Abi sana şapka çıkarılır. :) :) :) Selamlar. |
Karabulut ya havaları düzelt, ya aslan payını bana ayır ona göre :D
|
Kaptanım yine harikalar yaratmışsın tebrik ederim saygılar....
|
Kaptan çok iyi bir av olmuş tebrikler.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Süleyman abi maşallah harika avlar gerçekleştirmişsin.
Tabii balık bu kadar bol olunca kayıkta yer açılsın diye koltuğu sökmüşsün. Senide teknenin ucuna kadar sürmüşler bakıyorum. Eee bu ülkede koltuğu kaybettimmi!!!! Ama sen bizim kalbimizdeki tahtasın oradan kimse kaldıramaz. Paylaşım için teşekkürler. Serum gibi geliyor valla. |
karabulut üstadım harika parçalar almışsın tebrik ve takdir ettim .....
Bu arada manzara mükemmelmiş..... |
Süleyman abicim paylaşım için teşekkürler. Daha iyileri rastgelsin diyorum, sağlıkla kal.
|
Süleyman abi valla sana imreniyoruz... rastgele
|
Saat 21:57. |