RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Balıkesir'den Merhaba (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9964)

balkes19 03-11-2011 22:39

Balıkesir'den Merhaba

Sevgili Balıkçı Dostlar,

Öncelikle kısaca kendimi tanıtmak istiyorum. 1963 Balıkesir/Susurluk doğumluyum. Orduda 22 yıl görev yaptıktran sonra emekli oldum. Emekli olduktan sonra hiç ara vermeden gene Hava Kuvvetleri bünyesinde çalışmaya başladım. 8 yıldır F-16 uçak motorlarının teknik danışmanlığını yapmaktayım. Ekibimizle beraber fırsat buldukça Edremit körfezinden tekne ile veya kıyıdan balıkçılık yapmaktayız. Gittiğimiz yerler genellikle Ören veya Asos Kadırga Koyu. Denize ulaşmak için epey kilometre yapıyoruz. Bu kadar yola, hazırlığa rağmen bazen boş dönmek tarifsiz bir hayal kırıklığı yaratıyor. Ama bu hastalık başka şeye benzemiyor. Forumda güzel av raporlarını ve bilgilerimizi paylaşmak dileğiyle...

Herkese bol balıklı, güzel avlar dilerim,

Saygılarımla,

Kamil Şimşek

ustam18 04-11-2011 07:33

Kamil Kardeş aramıza hoş geldiniz.Avcılığın şakası bunlar gidipte boş dönmek.Size ve ekibinize bereketli ve umduğunuz büyüklükte avlar dilerim.Rastgele.

Bursa_Erkan 04-11-2011 10:07

hosgeldınız Kamıl hocam paylasımlarınızı beklıcez. Aktıf olmanız dilegıyle.

Turgay Yüksel 04-11-2011 12:32

Hoşgeldiniz.....Bereketli avlara inşaallah.....

EAKSOY 04-11-2011 13:15

Kamil bey hoşgeldiniz bizde assos'ta hem zıpkın hemde olta ile avlanmaya çalıştık. Denizin çok soğuk olmasından mı, yoksa sert rüzgarlar almasından mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama verimli av yapamadik. Size tavsiyem oren askeri tesisinin yanindaki dere-deniz birlesiminde sahte(9cm) ile aksiyon verin, küçüklü büyüklü levrek alabilirsiniz.

Ahmet TARİH 04-11-2011 13:21

Kamil abi aramıza hoşgeldin. Bende Balıkesirli olduğum için bölgede yapılan avları daha dikatli inceliyorum. Ayrıca her yıl fırsat buldukça Altınoluk Edremit Asos civarlarına avada giderim. Ama bu bölgelerde bende pek verimli avlar gerçekleştiremedim. Bandırma veya Çanakkale ve Boğaz taraflarının daha iyi av verdiğini duyuyorum. Ama test etme fırsatı olmadığı için sadece bir duyum olarak vereyim dedim.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

kadir 06 04-11-2011 16:18

Aramiza hos geldiniz Kamil bey,bilgi ve becerilerin paylasildigi bu sitede cok keyif alacaginizi temenni ediyorum.1982 yilindan beri Balikesir in Erdek beldesinde kiyi balikciligi yapiyorum ve nerede o eski yillar diyorum..Igneniz bos kalmasi dilegimle...

kadir 06 04-11-2011 16:21

Cok cok ozur diliyorum hatali yazim oldu.Ignenizin bos kalmamasi dilegimle,saygilar sunuyorum.

muratdogan 04-11-2011 18:25

Kamil bey öncelikle aramıza hoş geldiniz.
Dediğinizde çok haklısınız bu bir hastalık derecesinde SEVDA.
Ben açıkçası balık tutmaya gittiğim zaman BAYRAMIM oluyor.
Keyifli paylaşımlarınızı görmek dileğimle.
Selamlar...

Murat ÇAKMAKÇI 04-11-2011 18:53

Aramıza hoş geldin :helal:Kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim

Saat 21:30.