![]() |
Zargana ya Devam :)
Bugün yaptığım av da akşam üzeri son dakika da yakaladığım zargana..malesef yine 1 adet :) ama keyif verici yanı son dk golünü atmam..iğneyi yuttuktan sonra çıldıran bu balığı seviyorum..avlakta balığı çekerken aynı anda görüntü alamadığım için evde çekiyorum resimleri..:)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Tebrikler.
Yakalandığı zaman iğneden kurtulmak için o hareketleri müthiş. Bende yakalamasını çok sevdiğim bir balıktır. |
Gerçekten zarganayı yakalaması zevkli oluyor.Tebrikler.
|
Ramazan zargana gelirken yarattığı aksiyon gerçekten müthiş, tebrikler.
|
Ramazan emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler afiyet olsun
|
Değerli yorumlarınız için cok teşekkürler..hepinize rastgelsin,oltalarınız dolu gelsin :)
|
tek atış sağlam atış eskilerin dediği gibi şeref balığını almışşınız afiyet şeker olsun
|
Çekmesi gerçekten keyifli balıklardan zargana, özel avını yapmıyoruz ama dün uskumru avlarken 2 adet yakaladım lezzetide gayet iyiydi.
|
Ramazan kardeşim tek olsun ama benim olsun....Zarganayı çekmek insana ayrı bir haz verdiriyor..İnşallah devamında daha fazlaları nasip olur.Paylaşım için teşekkürler...
|
Tebrikler
Paylaşım için teşekkürler |
Saat 21:33. |