Yazılarını kaldırmakla iyi ettin ya da kötü ettin o senin bileceğin iş elbette Ali Rıza ... Ama kalan yazılardaki tarza bakarsan ,uslupla alakalı pek bir problem olmadığı ortadadır... Senin yazınla alakalı olarak ben Mustafaya kızmam merak etme sen,çünkü Mustafa sanal değil gerçektir. Oysa ben bu sitede yazan bazılarının gerçekten yaşayıp yaşamadıklarından emin değilim, onlarla iligili olarak elbetteki gerçek insanlara kızamam.Ben bu sitede niye varım biliyormusun??? Gerçekten ' Bu benim ' diyerek adının arkasında duran çok sevgili arkadaşlar için.Onlar kimler mi...Mod ve Admin olan arkadaşlarımın haricinde, Mert gibi,İlhan gibi,Muvaffak abi gibi,Mustafa gibi,Erol hoca gibi,Sennur gibi gerçek insanlar için buradayım ben.O yüzden sen hiç merak etme,ben Mustafaya kızmam, sadece sitem ederim sanal ortamdaki sanal insanlara çok uzun ve açıklayıcı mesajlar yazdığı için. O da kendi cevabını istediği uslupla bana verir ve emin ol hiç alınmam,çünkü o net aleminde de gerçek alemde de etten kemikten harbiden bir adamdır ve ne derse kabulümdür...
|