Alıntı:
cekocumcum tafarından gönderildi
erol abi (abi diye hitap ettim ama umarim sorun olmaz ustadim) soruma gelince epey arastirdim furuno ls 4100 iyi bide garmin 400c de iyi bi cihaz ama kararsizim amacim 4.20 teknemden denizin yuzey yapisini iyi gosterebilecek ve balik bulma konusunda %100 olmasada ona yakin bi oranlarda olmasini istiyorum (gps olmasina gerek yok ayri bir gps im var) butceye gelince 700 tl kadar ayirdim ve yurt disindan alma olasiligim yuksek (e-bay,amazonda gibi) bana yardimci olabilirseniz sevinirim saygilar...
|
Sevgili Cenk, ikisi de birbirine yakın cihazlar, ancak seçimini yaparken servis, menü dili, kullanım kolaylığı gibi özelliklere dikkat et. Her ikisi de balığı gösterme konusunda gayet iyi. Ancak yurt dışından satın alma konusunda gümrük mevzuatını ve ürün tutar limitlerini araştır derim, sevgilerimle
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)