Yalnız Mesajı Göster
Eski 08-03-2011, 10:01   #1
mami1984
Miço
 
mami1984 kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 19.04.10
Mesaj Sayısı: 138
Varsayılan

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Muammer kardeşim katılım için çok teşekkürler.
sabah ilk gelişiniz anında oltaları yemliyordum yemleme sırasında güzel bi vuruş almıştım o yüzden biraz geç geldim yanınıza belki aklınıza başka bişey takılmıştır.
seninle sohbet etmek senin gibi balık tutmayıda balıkçılık kurallarını iyi bilen biriyle aynı merayı paylaşmak herzaman güzel olur.
sana bırktığım yemlerle üç mırmır yakalaman beni çok sevindirdi keşke üç deyilde otuz üç tutsaydın.
muammer kardeşim şapka ve tişörtler gelsin hele sana burdan söz seve seve veririm.nede olsa herşeyinle herzaman her yerde PAŞA TEAM ı temsil edersin.
ayrıcada ben çok sevinirim.
Sizin gibi ustaların böyle düşünmesi çok sevindirici bunun için ayrıca teşekkür ederim.Şapka ve tişörtüde kaptım demektir bundan sonra paşa team in sorumlulğunuda taşıyor olucam demektir.Unutmayalımki doğa varsa deniz var deniz varsa balık var balık varsa hobi var dostluk var arkadaşlık var bunun için herkez kendi sorumluluğunu çok iyi bilmeli ve doğa için elinden geleni yapmalı.işallah beraberde daha iyi avlarda daha çok sohbetlerimiz olur size katılmak beni çok mutlu eder.
__________________
Muammer Gargun(mami) 1984 Üçyol/İzmir ARH(+)
mami1984 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links