Teker Teker teşekkür ederim.
Sanırım ciddi bişey yok gibi ama Haldununda dediği gibi zorlamaya gelmez. Allah korusun oracıkta yığılabilirim.. denizde yüzerken olsun yada dalarken kesinlikle kendimi zorlamamaya çalışıyorum.
Sinüslerin patlaması olabilir inşallah odur 10 sene öncesine kadar belirgin sinüzitim vardı ama sonraları yavaş yavaş geçti hiçbir ilaç kullanmadım..
Bu kış nezle bile olmadım yani burnum hiç akmadı diye bilirim, zaman gösterecek bakalım neden olduğunu.
Mertin dediği gibi baş ağrasının sebebi maskeden olabilir. ilk dalışımda maske su alıyor demiştim maskeyi elbisenin üstünden takıyormuşum .

Mertin uyarısıyla elbisenin içine sokunca sorun kalmıyor ama yinede maskenin ayarını en sona getirerek dalıyorum buda çok rahatsız etti açıkçası maske eşitlemeyide ilkdefa Metten duydum. Sağolasın Mert Kardeş.
Şimdi aklıma geldi. burnumun kanaması maskeden kaynaklanabilir nedeni ise: maske yüzüme oturduğu zaman elmacık kemiklerimden çok burun kemiğime basınç yapıyor ve buda burnumun kanamasına neden olabilir. diye düşünüyorum..
İnşallah ciddi birşey yoktur.
Haldun Kardeş Baş aşağı denemesini yapacağım teşekkürler.
Kesinlikle kendimi zorlamıyacağım.. Hirbir zevk insansağlığına deymez...