Yalnız Mesajı Göster
Eski 03-04-2011, 22:21   #49
Murat ÇAKMAKÇI
Üstad

Alıntı:
adnangokalp tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
sığacıklı balıkların yakalanma şekliyle alakalı verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz burada sizin ve abilerimizinde değindiği noktalar aynı neyi nezaman ve ne şekilde tutacağını bilmek balık nesline ve doğaya zarar vermeden amatör bir içerisinde olmak hepimiz gelip gidiciyiz ama bizden sonra gelenler bize ne bıraktığınız diye soracaklardır.
( bu tür balıkları yakalamak üstatlara yakışır biraz kıskanmada olacaktır onuda lütfen hoşgörün )saygılarıla herkese hayırlı kazasız bo ve bereketli avlar
Adnan abi saygılar, üstat dedin, kıskançlık dedin üzerime alınmadım, amavelakin bizler amatörüz. Her şeyden önce bunu unutmamak lazım. Tekne avları bence amatörlükten çıkar.
KARADAN DENİZ AVLARI amatörlük ruhuna daha uygun olabilir, çünkü tekne alamayan insanlara hitap etmek lazım ki;
-Bu avı bende yapabilirim desin.
Benimde teknem var. Oltayla sinarit avlarımı hiç paylaşmadım. Çünkü kendimce amatörlüye yakışmaz dedim,
Karadan avda inanın tekneden daha zordur...
HERKESE SAYGILAR

Bu mesaj en son " 04-04-2011 " tarihinde saat 07:20 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir....
Murat ÇAKMAKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla