Yalnız Mesajı Göster
Eski 19-04-2011, 11:50   #13
Necati ARAT
Kaptan

Alıntı:
xnode tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Güzel bir gün geçirmişsiniz, askerimizin de hayırlısı ve kazasız belasız bir biçimde görevini tamamlayıp evine dönmesini temenni ederiz.
Alıntı:
Yağız DEMİR tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ahhhh ahhh yıne kacırdım yaaaaaaaaaa
yıne nobet kurbanı oldum yaaaaaaaaaa

ama olsun gonlum sızlerleydı abılerım enınde sonunda gelecem manısaya
Alıntı:
mazhar üzümcü tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
necati yeğenin bir türk gencine yakışan bir şekilde,inşallah bitirip ailesine kavuşacak. ayrıca, bizim memlekete girerken bana uğrayıp, pasaporta vize almalıydın.neyseki sitede yönetici olman sebebiyle,bu seferlik kıyak geçiyorum.hemşerilerim sağolsular, hepsi gönül dostu olduğundan farklı bir şey beklemem mümkün değil zaten. ayrıca hemşerilerime bende gidip hem tanışacak hemde imkan olursa av planıda yapacağım sana ve manisamın gönül dostlarına bu güzel ziyaret sebebi ile sevgilerimi gönderiyorum.
Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Necati kardeşim,bu Manisalı dostlarımız o kadar samimi içten ve dost canlısılar ki,bilmiyenlere anlatmaya kalksanız böyle zamanda ve böyle devirde böyle dostluk olurmu derler.Gerek Necati kardeşimizin adına gerekse tüm RASTGELSİN ailesi adına tüm MANİSA TEAM'a teşekkürler.

Ayrıca askerimizede hayırlı teskereler..
Alıntı:
ali rıza acar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Şu sitenin kardeşliği samimiliği ne diyeyim her hes tek vücut olmuş gibi.Birbirlerini ancak sanal alemde tanıyan kişilerin bile kucaklaşmaları sevecenliği ender görülecek bir şey. Ne mutllu bizlere. Taaa Alanyadan Remzi kardeşimizin bile davetleri... Varmı böyle bir şey ya. Remzi Kardeşim seni resmen tanımasamda evim sana ve ailene her zaman açıktır. İzmir'e geldiğinde Otel derdine sakın düşme kardeşim. Başımın üstünde yeriniz var.
Alıntı:
İrfanavcı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tüm dostlarımıza kapımız her zaman açıktır.saygılar..
Alıntı:
dizel45 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
necati kardeşim geldin görüsemedik ama gönlümmmm silzleydi işallah bidahaki sefere
asker kardeşimizede hayırlı teskereler....
Alıntı:
orhan yıldız tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
vayyyyyyy muhabtin yine belini kırmışsınız bende telden katıldım bu sohbete ama orda olmak isterdim hele o tenekede tavuk yokmu agzımın suyu aktı valla aşcı başı yine komuşturmuş ustalıgını her zamanki gibi askerimizide hayırlı teskereler dilerim emeginize saglık görüşmek üzere

Değerli abilerim Katılımlarınız ve Yeğenim için iyi dilekleriniz için canı gönülden teşekkür ederim..
En kötü günlerimiz böyle olsun..
Necati ARAT Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla