Yalnız Mesajı Göster
Eski 26-04-2011, 17:22   #12
harakiri
Oltacı

Alıntı:
Necati ARAT tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Değerli üyemiz..

Öncelikle imza ayarlarınızı tamamlasınız size hitabet konusunda sıkıntı yaşamamış olup daha samimi bir giriş yapabilirdik..

Neyse av kınusuna gelince... Konu girişi çok güzel, kullanılan takımlar tek tek anlatılmış, mera olarakta balığın yakalandığı yer belirtilmiş buda güzel..

Balıklarda diğer yorum yapan arkadaşlarımızında belirttiği üzere harika ..
Senin belirttiğin gibi avlaktan hiç resim yok Tek başına gitmeniz balıklar ile çekim yapmanızı engellemiş ancak yinede avlaktan bir iki kare foto ve balıkların su kenarındaki görüntüleri, yada makinayı ayarlayıp 10 saniyeliğine karşısına geçmenizde yeterliydi..

Kendimi bir ara kaptırdım sanırım Yetenek sizsinizdeki jüri üyeleri gibi..
Ama sen demişsin yorumlarınizi bekliyorum diye..

Neyse bir sonraki avında başarılar diler bu eleştirileride göz önünde tutarsınız umarım..

Notum 10 üzerinden 8 .....
Uyarılarınızı göz önünde bulundurmaya çalışacam tabiki. Gittiğim avlakta çoğu zaman dize kadar suya giriyorum. telefon, kamera gibi elektronik eşyaları suya düşürmekten korktuğum ve öncedende bahsettiğim gibi yanlız olmam münasebetiyle foto çekemiyorum malesef. Fakat ilerleyen haftalarda grupça gökkuşağı alabalığı avına gitmeyi düşünüyoruz. bu sefer yanımda muhakkak makina götürmeye çalışacam. saygılar...
harakiri Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla