Necati biliyorsun ben tutsam tutsam gopez tutabiliyorum, onuda becerdim yine bu organizasyonda merak etme

Fakat kardeşim ilk kez balık yakalamasına karşılık yinede benden fazla balık yakaladı, üzerine yorum yapmak istemiyorum bu olayın
Alıntı:
ibrahimz35 tafarından gönderildi
Resimlerden ne kadar güzel bir gün olduğu belli oluyor.
Sizin yanınızda olmasamda gönlüm sizle beraberdi.
Telefonlaşarak sık sık havadisleri aldım.
Mehmet organizasyona fotoğrafcı olarak katılmış.
O yüzden resim yok...
|
Yaşa İbrahim, sen anlıyorsun beni
Aaaa biz beraber balığamı gittik, hiç hatırlamıyorum bak

Alıntı:
mazhar üzümcü tafarından gönderildi
sevgili mehmet ve öner fotolar hepimiz için çok değerli ellerinize sağlık
|
Mazhar abi seninle tanışmakda çok güzeldi, Önerinde dediği gibi sen daha değerlisin abi, fazla muhabbet edemedik ama mutlaka telafi etmeye çalışacağım bu açığı.
Eksik olma Hasan abi, ama Öner'ide ihmal etme, oda bir sevgi yumağıdır
Alirıza abimede buradan sevgilerimi iletirim, tanışmayan varsa imkanı olupta mutlaka tanışmalı, muhabbetine doyum olmuyor.
Çimçim göveç tarifi ve yanında içilmesi şart olan sütü tavsiye ettiği içinde ayrıca teşekkür ederim kendisine
Cem, Murat ve Hakan ile tanışmakda çok güzel oldu. Arada Cem ile akvaryum sohbetide yapabildik.
Muratın oğlu bir uyuyorki sormayın valla, video aklıma gelmedi o an için, müthişti, Allah nazardan sakınsın.
Bir prensesimiz vardı teknemizde Fatoş, onuda Allah nazardan sakınsın harika ötesi bir çocuk.
Birde Sezen abla vardı, usta gopezci, bize balık bırakmadı, onuda buradan tebrik ederim