Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-05-2011, 18:56   #35
kaptankarabulut
Üstad

kaptankarabulut kullanıcısının avatarı

Alıntı:
paşalı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Süleyman kardeşim oğlunla ne kadar gurur duysan azdır.Maşallah subaylık da çok yakışmış Allah başarılarını daim kılsın.Anne ve baba olarak sizleride kutlarım.
Alıntı:
Yağız DEMİR tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
SÜLEYMAN ABİİ seni ve oğlunu tebril ederim ne büyük mutluluk allah her turk evladını bole hayırlı kılsın.
yeni görev yerınde de başarılarının surmesını dılerım. bu devırde bole bır evlat yetısdırmek buyuk bır gururdur aile olarak hapınızı kutlarım abım
Alıntı:
ovunc tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Abi hayırlısı olsun Bizimki de aynı tablo Osman ' da Buğra gibi birinci olarak tamamladı ikisine başarılar diliyorum bizimkisi Mersin'i seçti abi 3. Bölge olarak geçiyormuş aradan çıkaracam dedi tekrar tebrik ettiğimi kardeşimin ve benim selamımı iletirsin.....
Alıntı:
jeosee tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Süleyman abi bizlerle paylaştığın bu mutluluğun dahada büyümesini temenni ederek ellerinden öperim. Kardeşimize de hayırlı görevler diliyorum. Nice büyük rütbe, görev ve başarılara eriştiğinin fotoğraflarını bu ekrandan görmeyi diliyoruz.
Saygılar selamlar....
Alıntı:
kaptanpoyraz tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Süleyman kaptan Evladınızla ne kadar gurur duysanız hakkınızdır. Ancak, böyle bir evladı yetiştiren Anne ve babasıda en az bu evladımız kadar gurur duyulacak insanlardır. Allah hepimizin evladını ailesine, vatanına, milletine hayırlı olmayı nasip etsin.
Alıntı:
mazhar üzümcü tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
süleyman abi. bu vatana ve ordumuza yetiştirdiğin evlatlar için ellerinden öperim allah herkeze nasip etsin sevgilerimle.
Alıntı:
erkepli tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Abi öncelikle böyle hayırlı bir evlat yetiştirdiğin sizi tebrik ediyor kardeşime görevlerinde başarılar diliyorum,ne kadar gururlansan azdır.Uzun zamandır sitemize bakamıyordum işlerim nedeniyle şimdi açtım konu çok hoşuma gitti bir Türk olarak bende kardeşimle gurur duydum Allah bahtını açık etsin.
Alıntı:
kupes tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Süleyman abicim evladınızla hepimiz gurur duyuyoruz. Bütün mehmetçikler bizlerin tek tek evladı sayılır. Cenab-ı Allah oğlunuzu her daim muvakkat etsin ve bu vatana namusu ve şerefiyle hizmet etmeyi nasip eylesin. Hani nasıl derler Allah paşalığını da göstersin...
İyi dileklerde bulunan tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.Cenabı ALLAH tüm anne babaların evlatlarını vatana millete hayırlı evlatlar olarak yetişmesini nasip etsin...

İZMİR-1959 0 Rh (+)
KAPTAN KARABULUT
GÜZELBAHÇE 2.LİMAN
Telefon: 0538 294 01 94

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
kaptankarabulut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla