Selam Önder,
Zamanında boyu 150,eni ve yüksekliği 50 cm olan bir akvaryum yaptırmıştım,içine de birlikte uyum içinde yaşayabilecek bir çok balık türünü koymuştum,ilk başlarda herşey çok güzeldi,taşlar,bitkiler,balıklar,hava kabarcıkları vs.gaye dekorasyondan öte kendi iç huzurumuzu bulmak idi.Lakin zamanla anladım ki ben de o akvaryumun bir parçası olmuştum,zira bir yere gidicem gidemiyorum,yorgunum ama bakımını yapmam şart vs vs.Böylece de huzur bulmak bir yana var olanı da kaybetmeye başlamıştım.Bu durum ikibuçuk sene böyle gittikten sonra acil bir tasviye kararı ile olayı bitirdim ve de huzur tekrardan buldum,hehehe.
Yeni nesil hayvanları çok seviyor (baba tavşan al,balık al,kedi al,köpek al ,kamlumbağa al vs.) ama bakımını bizlere yaptırıyorlar tabi,bu yüzden şimdi evde 75x25 cm.lik bir akvaryumda her koşula dayanabilen bir adet sazan besliyoruz,tek kelimesiyle sorunsuz balık,yok hava motoru hava basmıyor,suyun sıcaklığı düşmüş,filtre çalışmıyor,yem yok? diye sorunlarımız kalmadı,özgürce yaşıyoruz-yaşatıyoruz.Sonuç herkes mutlu....sevgilerimle
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)
|