Sitemize üye olan dersuuzala nickli Yılmaz abiyle msn üzerinden konuşup cumartesi sabahı 6:00 da buluşmak üzere anlaştık.
Neyse karataş sahiline indiğimizde kıyamet gibi istavrit tutulduğunu gördük
ben ve yılmaz abi borukurdu ile lidakilerin peşine düştük anıl çapari atmaya başladı anıldan 2 atış için çapariyi aldım bir daha geri vermedim bırakmalara balık değmedi bile ama çapari ile (ilk defa çapari kullandım) 6 tane istavrit aldım 4 adet sarıkanat tekli tekli geldi bu sırada yılmaz abi 250 gram civarı bir lidaki aldı ben çapariye tam balığı takmışken yanımızdaki amca üstüme attı 2 li balık çıktı ama çapariler dolaştı balıklar kimin die bir heycan yaşadık düğüm çözüldüğünde 2 karagöz istavritin benim çaparimde olduğunu gördük daha sonra balık aniden kesti 2 saat kadar at çek yapmamıza rağmen balık alamadık günü 6 istavrit 1 lidaki ile kapattık. Yılmaz abi çok ince bir davranışla avladığı balığı bize verdi teşekkürlerimi tekrar sunuyorum. Son zamanlarda (geçtiğimiz 2 haftayı kastediyorum) boş döndüğümüz avlardan sonra çok iyi geldi bu av
SÖZ RESİMLERDE
Sabahın İlk Işıklarıyla Gelen İstavrit

İstavrit Avlayan Kalabalık (Burası İzmr

)

Yılmaz Abinin Lidakisi

Gel tago hatıra resimi çektirelim dedi bende kıramadım

İkili İstavrit

Hasılat
2 adet video çektim onlarında linkleri aşağıda fakat .3gp formatında olduğu için quick time lazım eğer avi ye falan çevirebilen bir program bulursam formatını değiştirip upload ederim tekrar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]