Alıntı:
mehmetaydın tafarından gönderildi
erol abi merhaba 6,10 mt fiber teknem var tekneme bir balık bulucu takmak istiyorum bana önere bileceğin bir marka ve model varmı bide montajı hakkında bilgin varsa paylaşırsan sevinirim tekneyi elden yeni geçirdim şu an suda birtek balık bulucu işi kaldı bide gps olmasını istiyorum ama acaba onu ayrımı alıyım bunun için ayırdığım parta 1000 1500 lira falan yardımıcı olursan sevinirim ..
|
Merhaba Mehmet,
teknen hayırlı olsun, ayırdığın miktara göre daha önce de bahsettiğim gibi fiyat-performans bakımından Garmin i önerebilirim. Lakin avlanma metodlarına göre kriterlerini belirlemelisin.Buna göre de modelini belirlemiş olursun. Örneğin derin sularda avlanmayı amaçlıyor isen sonarın maksimum derinlik ölçme değerlerini dikkate almalısın. Ekran çözünürlüğü,büyüklüğü-küçüklüğü, siyah-beyaz veya renkli ekran oluşu, haritalı-haritasız gibi özellikler fiyatı etkileyen unsurlardır.
Sonarla gps in bir oluşu ayrı ayrı almaktan daha ucuza mal olur, ancak beğendiğin iyi bir sonar olmuş ve bütçeni ikisini birden almak zorluyorsa sonarı al geç,Gps içinse birkaç ay ötele derim,sevgilerimle
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)