Alıntı:
mehmetaydın tafarından gönderildi
erol abi yardımın için teşekkürler ben zaten çandarlı körfezinde avlanıcam belki biliyorsundur bizim oraları beğendiğim model garmin fıshfınder 400 c ,garmin fishfinder 160c bunlarda gps yok daha dogrusu hiç bilmediğim bir konu bi türlü karar veremiyorum özelliklerine bakıp bir fikir verirsen sevinirim bide bu cihazlarım montajını şimdi yapabilirmiyim acaba tekne suda yoksa seyyar bişeylemi yapıcaz yada bu kadar abartmayıp basit bişeymi alıyım varsa öğle bildiğin basit bi marka türkçe menülü söylersen ii olur formları okuyorum herkes bişeyden şikayetçi okuyunca hepten kafam karışıyo valla ne yapçamı şaşırdım allah aşkına bana bi akıl ver selamlar
|
Selam Mehmet, montaj işi gayet kolaydır, su içinde de yapabilirsin.Gönderdiğim karşılaştırma tablosunda Garmin in üç ürününü inceleyebilirsin. Benim fikrime göre bütçen elverdiğince iyi bir şey almaya çalış. Sonuçta hepsi bir şekilde işini görecek gibi görünür, lakin modelden modele değişen ve artan bir takım özelliklerin faydasını kullandıkça göreceksin ya da eksikliğini hissedeceksin.
Kullanıcıların pek çoğu basit modellerle başlamayı sever, lakin zaman içerinde üst modellere geçerler, eskisini belki aldıkları fiyatın yarısına zar zor satıp yenisi için tekrar masrafa girerler, böylelikle başta alabilecekleri cihazı daha pahalıya mal ederler. Bu bir bütçe ve keyif meselesidir, daha önce de bahsettiğim gibi sonardan ne beklediğine bağlı olarak avlanma türüne göre değişkenlik gösterecektir, sevgilerimle
Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır)