Yalnız Mesajı Göster
Eski 23-05-2006, 05:37   #8
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.
Yılmaz abi ile messenger üzerinden 2 haftadır konuşuyoruz aslında geçen hafta birlikte avlanıcaktık fakat işlerinden dolayı planımızı 1 hafta ileriye atadık bu cumartesi birlikte sahilde olta attık gerçekten çok iyi bir insan bizim yıllardır aradığımız keyifli avı yaşattı çayımızı kahvemizi eksik etmedi saolsun. Avladığı balığıda bize hediye etti yerken beni haytırlarsınız diyerek Biz her zaman karataş sahilindeyiz bilgilerimizi ve av yerlerimizi paylaşmaktan çekinmedik çekinmeyizde böyle güzel dostluklar abi-kardeş ilişkileri olduktan sonra balık 2. planda kalır dedikten sonra avla ilgili konuya gelelim.
Anıl kardeşimin balık avlayamamasının tek nedeni benimdir başka neden aramayın elimizdeki tek çapariyi ben kullandım ve balıkları aldım ama bunun ötesi anıldan 2 atış için rica etmiştim o bir daha geri istemedi eğer geri almış olsaydı resimlerde o yer alırdı kibarlığı için ona teşekkür ediyorum buradan.

Volkanın dediği gibi ilk kez çapari kullanan biri için sanırım iyi sayılabilicek bir sonuç.
Pazar günü yaptığımız avda daha kaliteli videolar çektik onlarıda yakında ekliycem.
Saygılar

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla