Yalnız Mesajı Göster
Eski 01-07-2011, 09:29   #1
rkacar
Çımacı

rkacar kullanıcısının avatarı

Tebrik eden Etmeyen herkeze canı gönülden teşekkürler......

Ziya hocam bizde geri atmayı isterdik 10 cm altı mercanları ancak yukarı cıktıklarında vurgun yemiş oluyorlar 80 - 90 mt den cekiyoruz balıkları yukarıya aldıgımız zaman ölmüş oluyorlar malesef.....

MERCAN TEAM olarak 3. tur 3. shov iyoruz ben olta avcısı batık olta uzmanı ramazn .... bundan sonra denize oltası düşen arkadaşlar msj atsınlar ben gelir ceker getiririm

GÜNÜN ENSTANTENELERİ :

Bi ara o kadar şımardık ki mercan cekmekten Ali abi yine ni mercan yaaa gibi bir cümle kurdu.. günün bombasını patlattı hahahahahahhahahah

Ufuk mükemmelbir öğle yemeği yaptı bize teknede ve 10, kez oltanın bedenini dolaştırdı.... ahahahahhaah

Halil abi o kadar yoruldu ki balık cekmekten sıkıldı kaptan a Cay ne zaman oluyor diye sordu ama enstanteneyi burda yansıtamıyorum bombaydı

Övünç kardeşim bi asra cektiği 300 gramlık mercandan sonra amaan sıkıldım deyip oltayı deniz e attı

Ben de günün en büyük balığını yani Övünç ün oltayı cektim

Günümüz harika gecti nasıl anlatılır bilemiyorum ama tüm dostlarıma abilerime bugün için teşekkür ederim...

Ramazan KAÇAR
K.bağlar - İzmir
1982 - A rh+

Bu mesaj en son " 01-07-2011 " tarihinde saat 09:32 itibariyle rkacar tarafından düzenlenmiştir....
rkacar Çevrimdışı  
Sponsored Links