Yalnız Mesajı Göster
Eski 18-07-2011, 18:13   #7
adolomorola
Kaptan
 
adolomorola kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 01.03.09
Yaş: 51
Mesaj Sayısı: 1.195
Varsayılan

Alıntı:
Alparsbeğ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Selam Dostlar,

Kaburunda bu hafta hoş ve sııcaaaakk bir hava vardı . Cumartesi 18:30 gibi olmama ragmen kıyıya gidesim gelmedi; pazar sabah haftanın yorgunluğu cokunce 5e kurdugum saati bir saat daha attırdım; 6 gibi ayakta idim.
hemen yokuş aşagı yuvarlana yuvarlana kıyıya indim:
walla işin ustası değilim o kadar bakınca kaç numara olduklarını hala anlamıyoru, ama sinek igne, madya ile başladım çalışmaya.
ilk gelen en büyüğü, sırasıyla büyükten küçüğe sıralandılar; aslında 3-4 tane daha karagöz ve ısparoz vardı ama hepsini hasar vermeden geri gönderdim; bir daha ki gelişime kadar büyüyün dedim; hayırlısı artık. Bakalım resim işini halledebilecekmiyim.......Uuppss; web sayfasına yonlendirme yapmam gerekiyo sanki. Neyse bunu yazımı gondereyim; bu arada resmin çaresine bakayım.

sevgi ve ışıkla kalın
Metin bey güzel bir gün yaşamış tavalıkları çıkartmışsınız efiyet bal şeker olsun..

Alıntı:
muhabbetci tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Sepetteki müren galiba,iki tokat atıp salsaydın keratayı.Karaburunda kanlıkaya felaket iş yapıyordu ama çok dik,hata kaldırmayacak bir yer,dik olduğu için,rahatsızlığımdan dolayı ben gidemiyorum,madem o tarafa gidiyorsun bi dene derim ben.


Benim Atalarımda Denizli-Çivrilli,Rahmetli babamda Çivrilde,( yani sıpacı derler oralara) eğer nasip olursa Cuma akşamı Uşak üzerinden Çivrile,kabir ziyareti dualardan sonra,Dinar üzerinden hanım köy Afyon-Bolvadine yolculuk var.eğer talep gelirse gezi fotolarını yüklerim.
Neyse konu balıktan açılmıştı nerelere geldi
Avın büyük,sağlığın iyi olsun,kendine iyi bak.
Önder abi bol bol fota çek şimdi sen Bolvadine geçince bir turna avı bile yaparsın belkide...
Allah hayırlı yolculuklar nasip etsin..
__________________
Manisalı Öner

1973/Manisa


0 535 5875786


''Sürküler dışı balıkları geri iade et ''
Zamanını balık aramakla değil
Balık yakalamakla geçir.


[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
adolomorola Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla