Yalnız Mesajı Göster
Eski 27-05-2006, 15:34   #7
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Mert abi artık muvaffak abi gümüldüre falan gidip bir sürü benzin yakmıycak yollamıyorum onu biryere oda körfez kurutan takımına dahil oldu
Organizasyonun başlangıcı muvaffak abinin pazar günü bizi arayıp istavrit hakkında bilgi istemesiyle gerçekleşti. Cuma günü staj yerimden izin aldım. Günüm boş geçmesin diye balığa gideyim dedim bu sırada muvaffak abiye mesaj çekmek aklıma geldi oda yorgun olmasına rağmen davetimi kabul etti. Fazla takılmam dere kamışını bırakayım ne işe yarar demiş ama sonra çok pişman oldu çok güzel bir gün geçirdik. Kefallerin akıbeti şöyle oldu eve dönerken bir komşumuz gördü elde kamışlar falan olunca bariz balıktan geldiğimiz belli oldu hani balıklar falan dedi gösterdik adamda illa bana satın bunları dedi bende yok canım komşumuzdan paramı alıcaz falan diyerek verdim zaten kedilere vericektim balıklar iyi oldu ama içlerinde giden 5 istavrite üzüldüm

Muvaffak abi yakaladığı kadarını o suyun üstüne çıkmış taşlara taktırıp kaçırdı her seferinde ah vah çekti ama nafile Tek tesellisi bir dahaki sefere daha tedarikli gelicek olması

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla