Alıntı:
CEMAKO tafarından gönderildi
Arkadaşlar bu daha çok su üstü (Popper) sahtelerinin yapısına benziyor Sırtıya pek uymaz sanırım ayrıca İzmir de normal sahteler su üstü sahtelere göre daha güzel iş yapıyor (Bu benim avlarımda yaşadığım tecrübelerim sonucudur. Herkes de aynı olucak diye bir öngörüm yok.)
Birde sahtenin albenisi değil de su içindeki aksiyonu çok önemli kir pas içindeki sahtelere bile aksiyonu sebebiyle çok güzel takipler ve saldırılar alıyorum (At-Çek avlarında)bu sebeple kullanan birilerinden sormak ve en önemlisi de deneme imkanınız varsa bu şekilde almanızı tavsiye ederim.
|
Cem abi doğru söylemişsin ama bazı modellerin Popper ve Floating modelleri modelleri mevcut bulunmaktadır o yüzden sırtıda denemeyi düşündüm yoksa popper takımı yatay sırtı olarak sürüklemek mantıklı olmayacaktır

Tabi ki aksiyon her daim en önemli olan etmendir ama markadan dolayı o konuda pek şüpheye düşmedim çünkü bu konuda en çok takdir ettiğim üstadın da bana önerdiği markaların başında gelir. Hatta ve hatta bu konu için özel bir yorum yazmasını isteyebiliriz