Ben ANADOLU LEOPARI konusundada değinmiştim bizler doğayı seven evcimen olmayan insanlarız ve buyüzden burada bu güzel yazıları yazıyoruz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz anıları okurken yada resimlere bakarken o anları yaşıyoruz ve heyecanlanıyoruz.İşte bizler gibi insanların çevre bilincini insanlara aktarması daha kolay çevremizdeki insanlar takım taklavatı alıp balığa gittiğimizi yada balıktan geldiğimizi görünce zaten kendi kendine soruyor ya bu adam delimi bu havada balığa gitmiş yada gidiyor ama bir yandan da merak ediyor nasıl bir yere gidiyor nasıl avlanıyor neler yapıyor gibi.Şöylede bir gerçek vardır bu kanıtlanmış bir saptamadır.Bizler gibi doğa hastası balık delisi kendim için söylüyorum deniz manyağı insanların iyi yada kötü olaylar karısında verdikleri tepkiler ve sergiledikleri davranışlar daha mantıklı ve olumludur.İlhan'ın da dediği gibi gerek bizler gibi gerekse meraklı yada bu işe yeni başlamış dostlarımıza ilk önce bu satırladan çevre bilinci ve önemi ile ilgili bilgileri vermemiz gerektiği düşüncesindeyim.
Bu yazacaklarımda ziyaretçi dostlarımıza;Burada okuduğunuz yada gördüğünüz izlenimlerle ilgili kendi düşüncelerinizide yazabilirsiniz ki bizlerin eksik kaldığı konularda siz bizleri tamamlamış olursunuz.Sakın olaki boşvermişlik ve ya adamsendecilik yapmayın unutmayın ki burayı sizler gibi birçok insan ziyaret edip bilgiler alı bilinçleniyor.Niçin sizinde çorbada tuzunuz olmasın.
BU SİTEDE YER ALAN TÜM ARKADAŞLARIMLA BİR ARADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM VE GURURLUYUM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.
haldunyalimli@gmail.com
|