Yalnız Mesajı Göster
Eski 29-11-2011, 13:53   #45
Ege Demirağ
Kaptan

Ege Demirağ kullanıcısının avatarı

Alıntı:
dogukan1997 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Saygılı Rastgelsin ailesi şuanda belki en küçüğünüzüm en kanı kaynayanım benim için bu organizasyon çook büyük bir şans hepinizle tanışma kaynaşma şansını bana sunacağından cok mutluyum . belki birkaçınızla tanıştım konusuorum ama aile büyüklerini tanımak isterim . Sağolsun saygıdeğer anıl Abim allah razı olsun allah bütün işini rast getirsin onunla bana göre bir abi kardeşi gibi samimi olduk onun canını fazla msj atarak fazla arayarak kızdıırmış olsamda bana karşı bir kızgınlıgı olmadığından çok teşekkür ederim 1haftadır neredeyse anıl abiye annemle konuş izin al fln diodum bgne nasipmiş aradım anıl abiyi annemle konuştu ve işte sonuç Anıl Abimin sayesinde Sizinle tanışma şansını gerçekleştireceğim Hepinize şimdiden Rastgelsin diyer herkese saygı ve sevgilerimi sunarım mümkün oldukça laflarımı düzenle şeçmeye çalıştım umarın terbiyesizlik etmemişimdir .... '' BENİDE EKLEYİN LİSTEYE ''

RASTGELE....

En küçük sanırım benim 12 yaş olarak ama abi inaşallah senle aynı teknede olurum senle tanışmak bir zevk olacak

KÜÇÜK BALIKLARIMIZI ÖLDÜRMEYELİM,DENİZE GERİ BIRAKALIM !!
Ege Demirağ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla