Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-12-2011, 11:08   #34
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.
 
Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 30.08.05
Şehir: İzmir...
Mesaj Sayısı: 3.158
Varsayılan

Alıntı:
ustam18 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
"O zaman niye gelmiyorsun hala orada bekliyorsun Hayrettin abicim gelde bu ekiple bir balığa çık
Teşekkür ediyorum bir gün beraber olta atabilmek ümidiyle "
Anıl kardeşim sen sanıyormusun ki ben buradayım.bedenim Çankırı da kalbim hep sizlerle.inan o kadar çok istiyorum ki sizlerle balığa çıkmayı.sizlerle sohbet ederek sizlerin balık yakalayışınızı seyretmeyi inan çok istiyorum ama nafile.malüm devlet memurluğu,istediğin zaman izin alamıyorsun ,izin aldığında müsait olamıyorsun ..sun... sun ...sun da ...sun işte.Ama inan birgün pat diye karşınıza çıkacağım.o günü sabırsızlıkla ben bekliyorum sizde ne zaman çıkar diye bekleyin bakalım.sağlıcakla kalın Rastgele.
Gönlün bizle Hayrettin abicim bunu çok iyi biliyorum gün gelicek beraber gideceğiz inanıyorum buna

Alıntı:
Kaya ÖLMEZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Anıl kardeşim teşekkürün için sağol ama, benim anlattıklarım zaten senin bildiğin şeylerdi. Bazı katılımcıların soruları vardı (örn: Bahadır SARICA) bu sorular cevapsız kaldığı için başkaca forum kullanıcılarının da bilmediği şeyler olduğu düşüncesi ile gördüklerimi duyduklarımı yazdım. (malum burası amatör balıkçı forumu avlak yeri verilmese de takım ve yem bilgisi verilmesi etik bir zorunluluk. En çok bu ihtiyaca binaen yazdım bunca detayı. Farketildiyse bu konuda bir bilgi yoktu bu başlıkta..Tavsiyen için de ayrıca teşekkür ederim Bir kere deneyerek -kısmen- öğrendim artık.Hem ustalar ile çıkanlar ilk balığı "ustam" tuttu diyor ama, kaçıncı balığı kendisi tuttuğunu söylemiyor. "İlk kez çıkıp ta tutanlar var" diyor ama ben ilk çıktığımda tuttum demiyor. (belkide başkalarından söz ediyor) Ama önemli olan ekibin başarısı ben de senin yer aldığın EKİPi kutluyorum. )
Haftasonu balık avı yoğunluğumdan dolayı konuya herhangi bir mesaj atamamıştım dikkat edersen Kaya abicim paylaşımı da avdan gelip hemen yapıp sonra yeni malzeme hazırlığına giriştiğimden çok aceleci şekilde yaptım. Paylaşım bizim asıl amacımız iğnesi, kurşunu en ince ayrıntısına kadar anlatmak görevimiz.
Doğru söylüyorsun oldum olası o kelimeleri forumda kullanamıyorum ben yaptım, tuttum, gittim.. Genelde ekip olarak birşeyler yaptığımızdan ekibim adına konuşmayı seviyorum. Yoksa yanlış hatırlamıyorsam 3. balığı ben çektim. Ergun abi de hatırlatır

Alıntı:
akinyildiz81 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bunlar balık değil kuzu tadı nasıl olakı .acep bu yiğitler rakıyla iyi gidermi
Bilemiyorum Akın abicim benim bildiğim balığın her türlüsü rakıyla gidiyor
Gelde bir gün yakalayalım sonra sofrada benden
__________________
0 Rh (+)
ANIL ÜNALAN
EŞREFPAŞA/İZMİR
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla