Alıntı:
pendikli balıkçı tafarından gönderildi
İshak abi sana ben birşey diyemeyeceğim çünkü bende görüş mesafesinin 10m ye kadar düştüğü sağanakta birçok kez balık tuttum.Lodosta tekneyle lüfere bile gittim.Yani senden farkım yok.Aynen anlattıklarına da uyuyorum.Eminim çoğumuz bunu yapıyoruz.Hatta şöyle bir söz söylesek nasıl olur:"MANTIĞIN BİTTİĞİ YERDE AMATÖR BALIKÇILIK BAŞLAR."
|
Alıntı:
MAVİ FENER tafarından gönderildi
İshak; Paylaşım ve emeğin için teşekkürler...
|
Alıntı:
ustam18 tafarından gönderildi
İshak kardeş Paylaşımın için teşekkürler.Bildiğim kadarı ile hiç bir balıkcı yoktur ki balıkta :yağmurdan çorabına kadar ıslanmamış olsun.oltaya balık vurmadığında (kıyıdan avlananlar için) bir aşağı bir yukarı belki kmlerce yol yürümesin,herseferinde" bir daha buraya gelmeyeceğim" deyipte ertesi hafta gene oraya gelmesin.onun için "Allah tüm amatör balıkcılara akıl fikir ihsan eylesin"
|
Alıntı:
Ege Demirağ tafarından gönderildi
valla çok güzel paşalar  karagöz aralarında yabancı kalmış  tebrikler rastgelsin
|
Alıntı:
Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi
İshak abicim akıl fikirle olsa zaten bu işi yapmayız  İçimizdeki doğa aşkına, balık sevdasına engel olacak bir ilaç icat edilmedikten sonra işimiz zor 
|
Sevgili dostlar, yorumlarınız için teşekkürler...

En yakın zamanda dostlarınız ile birlikte daha bereketlisinin sizlere denk gelmesi dileği ile cümlemize rastgele..