Yalnız Mesajı Göster
Eski 25-12-2011, 11:51   #6
ishak BALLICA
Kaptan

ishak BALLICA kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Paylaşım için teşekkürler üstadım saygılar sizlerin sayesinde tecrübelerimiz artıyo emeğinize sağlık

Sevgili Murat'ım, yorumun için teşekkürler...Aslına bakarsan dün yerine bugün gitseydik belki daha şanslı olabilirdik.Zira dün hava 5-7 idi...Çok ama çok sertti.Ve kamıştan bir şey hissetmek imkansızdı.

Bizler ayakta zor bela dururken, sen gayri düşün elimizdeki kamışın halini...

NOT: Ben aslında bu tür havalarda her daim el oltası kullanırdım.Kasnak bedeni, 0,60 lık misina...İri bir fırtdöndü...Takım bedeni ise 0,50 misina olurdu.Köstekler ise 0,40 olurdu.

Nedeni ise, deli dalgalar takımı geri savurmasın diye hep 150 gr lık kurşun kullanırdık.İşte bunu içinde takımın bedeni kopmasın diye 0,50 lik olurdu.

Dün aniden karar verdiğimiz için tam olarak hazırlanamadım.Elimdeki 0,40 lık misinadan mustad 505/1 no bronz iğneye 0,40 lık bedene ,0,40 lık köstekler bağladım.

Ve bir kaç atımdan sonra da hep kurşunlar ya atarken yada çekerken en küçük bir mukavemette koptu.Sinir oldum...Saat 11,30 kadar mücadele ettim.Ve sonunda pes ederek 3,30 luk kıyı kamışını açarak onla bir şeyler yapmaya çalıştık.

İşin aslı El oltası olmalıydı.

1963-izmir

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ishak BALLICA Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla