Yalnız Mesajı Göster
Eski 30-12-2011, 21:56   #10
avlar
Kaptan

avlar kullanıcısının avatarı

Alıntı:
ferdi demir tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Deniz bazen nimetlerinden faydalanmamıza izin vermiyor, bidahaki sefere bol balıklı avlar dilerim..Paylaşım için teşekkürler.
Alıntı:
TUĞYAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tamer güzel av adabeyi ben iskorpit diye biliyorum eti on nuradır tabiğiki kalamar afiyet olsun bu sitemizin paylaşımı az döneminde gönlüm açıldı, bende bir kaç kere sığacığı gittiğimde hüsranla döndüm ve bayağıdır gitmiyorum. Yeni yıldı bol avlar dileği ile rasgelsin
Alıntı:
ferhat ataalp tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tamer bey elinize sağlık iki adabeyi süper oldu .Ne yapalım bu defe böyle oldu acısını başka zaman kapatırız.Benim iğneyi açarak kaçırdığım balığı çekebilseydim çok keyifli olacaktı.tecrübe oldu bir daha gelirse kaçırmam artık.Birlikte n ice avlara .
Alıntı:
Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
tamer bence güzel bir av denilebilir iskorpitler de süper görünüyor. afiyet şeker olsun.
Alıntı:
Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tamer paylaşım için teşekkürler iyi geldiler
Afiyet olsun
Alıntı:
Ahmet TARİH tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bu iskorpitten harka çorba oluyormuş. Diğer balıklar ile çok denedim ama iskorpit nasip olmadı daha. Bu boyutlardakinden ise süper olur herhalde. Böylece bereketli olur, çoğalır ve herkese fazlası ile yeter, bu soğuklarda iç ısıtır, tabi yemediysen.
Tamer kardeşim paylaşım için çok teşekkürler.
Alıntı:
ustam18 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tamer kardeş rapor ve resimler için teşekkürler.Avcılığın olmazsa olmazı bunlar.her gittiğinde balıkla gelirsen tadı kalmıyor.Bazen böyle (sizinki boş değil de) boş geleceksin ki bir sonraki ava daha hırslı,bilenmiş olarak çıkacaksın.
Avlarınız bereketli olsun .Rastgele.
Alıntı:
muratdogan tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tamer bey tebrikler.
Balıkların PROTESTOSU altındayız.
Malesef meralar (balık rezervleri) inanılmaz azaldı.
...
Balıklar anladığım kadarıyla sizi pek açmamış.
İnşallah yeni yılda güzel avlar yaparsınız.
RASTGELE...
Herkese değerli yorumları için çok teşekkür ediyorum.İskorpit,adabeyi,lipsoz,sokkan,çarpan balık bu balığın isimleri arasındaymış.Ahmet bende çorbasını yapacağım harika tarifler aldım.İnşallah balığı hiç etmeyiz.Rastgelsin.
avlar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla