Yalnız Mesajı Göster
Eski 02-01-2012, 08:54   #4
Ahmet TARİH
Moderator

Ahmet TARİH kullanıcısının avatarı

Alıntı:
MAVİ FENER tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet;
Resimler ve raporun için çok teşekkür ederim....
Bende teşekkür ederim.

Alıntı:
avlar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet paylaşım için çok teşekkürler.Her yerde bir verimsizlik var, inşallah herkes bu yıl gönlündeki avları yapar.Rastgelsin.
Aslında hava tahminleri bizi aldattı. Sona ana kadar havanın yağmurlu olacağını gösteriyordu. Bizde sandalla açılmaktan vaz geçtik. Ama akşam 5 e kadar deniz dümdüz, hava pırıl pırıl güneşli idi. Tam sandal sefası yapılacak gündü. Balık açıkta olduğu için kıyıdan av zor oluyor.

Alıntı:
paşalı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
İstavritler çıtır çıtır afiyet olsun.
Sağol abicim.

Alıntı:
muratdogan tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Üstadım tebrikler.
İstavritler harika gözüküyor ayrıca sarıkanat bize bir msj veriyormuş gibi bakıyor.

Balıklar protesto ( direnişlerine ) devam ediyorlar.
Bizler de takibe devam.
Saygı ve sevgiler...
Sağol Muratcım. Ben sarıkanatın mesajını anlayamadım. Tercüme edersen sevinirim.

Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet,bu güzel paylaşım için teşekkürler.Artık mayıslara kadar istavrit paylaşımlarını senden bekliyoruz.Çünkü artık bizleri terkettiler.Nasip olursa mayıs ayları itibariyle yavaş yavaş gelmeye başlarlar.Afiyet olsunlar.Görüntüler harika...
Süleyman abi bende artık istavriti dört gözle bekliyorum. Kıyıya yaklaşacak olurlarsa vesikalıkları hemen hazırlayıp göndereceğim.

Alıntı:
cngerol tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ahmet tebrikler,
istavritleri sıralamışsın yine başlarınada bir tane bekçi bulmuşsun.
afiyet olsn
Üstat 1,5-2 saat atçek yaptık ama nafile. Ben oltayı bırakıp şöyle bir tur atatyım diye uzaklaştığım anda Halis abi arkadaşı kovaya atmış. Oda takım takılmasın diye hızlı hızlı çekerken binmiş. Tamamen kısmet yani. Ama istavritlerin başına yakıştı doğrusu. Bende istavrite çapari atarken bir çinekop tutum amam denize geri gönderdim, gözüme çok küçük geldi birden.

Alıntı:
ustam18 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ahmet Kardeş tebrikler.denizana sizi boş çevirmemiş gene bir tavalık balık vermiş.nasip bu kadarmış diyeceksin.Afiyetle yemeniz dileğimdir. Rastgele.
Teşekkür ederim Hayrettin abi.

Alıntı:
ejder_balikci tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ne hikmetse denizde canlıya rastlamak mümkün olmuyor ahmet kardeşim. ama olsun yinede tava kokacak kadar olmuş. Paylaşımın için teşekkürler
Mustafa kardeş aslında balık vardı. Ama hem balık hem biz gezdiğimiz için bu kadar oldu. Saat 6 dan 11 e kadar 3 yer değiştirdik. Topla, açıl, yer değiştir derken vaktin çoğu su dışında geçti. Ama yinede boş dönmedik. İstavritler oldukça iri olduğundan av zevkli geçti.

Alıntı:
Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ahmet kardeşim tebrikler azda olsa balık olmuş kurtlar denize dökülmüş afiyet şeker olsun.
Tuncay kardeş hergün yolara bakmaktan şaşı oldum. Geliyonmu-Gelmiyonmu. Bak Ocak sonu Boğazda balıkta kalmaz artık. Elini çabuk tutu.

Alıntı:
Erdoğan sızarlar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tebrikler Ahmet.. Ben onada razıyım.Boğazda balık tutamazsam gözüm açık gidecek
Abi atla gel bir hafta sonu. Yapalım bir program.
Ahmet TARİH Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla