Yalnız Mesajı Göster
Eski 25-01-2012, 23:32   #9
Tuncay GÜNAY
Moderator

Tuncay GÜNAY kullanıcısının avatarı

Alıntı:
ustam18 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Tuncay kardeş raporu yazarken benden hiç bahsetmemişsin.valla çok ayıp oluyor bak.
İnan okurken sanki yanında bende varmışım gibi zevk aldım.ama mutlaka bir gün sizlerle buluşacak ve balığa çıkacağım.havalar çadır kurmaya elverdiğinde İzmir e 2 hafta çadır kuracak ve hergün sabah ayrı akşam ayrı ekiple balığa gideceğim Tabii Allah sağlık sıhhat ve izin verirse.
Avlarınız bereketli olsun.kaptanın yaptığına da kafayı pek takma.insanlık halı olur böyle aksilikler.

Rastgele.
bu arada yanımızda misafir olan hayyrettin abi de bizi seyrediyordu kaptan köşkündeki koltuğundan bizlere nasıl balık tutacağımızı tarif ediyordu hatta antenli mercanı denizden çekemedim sağolsun hayrettin abi koştu yetişti hemen imdadıma sayesinde yakışıklıyı tekneye aldım diye bir paragraf vardı buradan eklemek isterim.. sayın hayrettin abi değerli yorumların için teşekkürler beraberde olur inşallah havalar düzelsin sen izmire çadırı kur ben dibinde biterim hemen macuncu başı da biter yanımızda eee anılsız olmaz kahve yacak sakızlı bu durumda duyan da gelir kurarız obamızı görüşmek üzere sayın abim saygılar sevsiler.

0 0532 522 56 77

DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.
Tuncay GÜNAY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla