Konu
:
23.01.2012 Av raporu kazıklı (amanin boo)
Yalnız Mesajı Göster
28-01-2012, 19:26
#
37
Tuncay GÜNAY
Moderator
Alıntı:
kaptankarabulut
tafarından gönderildi
Tuncaaaay...
Sende antenli çıpra çektin yaaa,bundan sonra avsız geçen rüyalarına bile rüya gördüm demezsin..
Fakat Ahmet'in fikrine aynen katılıyorum bu işte şike var.çiftlik yakınında avlanmak kolay tabii atar çekersiniz.Gelin çiftlik olmayan bölgelerde çekin çıprayı..
Ama yinede güzeldir mercan çıpra çekmesi.Önemli olan o hazı yaşamak.Artık bundan sonra seni kupesde kesmez.
Tuncay'ım bu güzel paylaşım için teşekkürler.Afiyet olsunlar.Daha iyileri daha irileri rastgelmesi dileğimle..
iyi dileklerin için teşekkürler kaptan sen beni biliyorsun balık tutkumu da biliyorsun aslında kılıbık herifin tekiyimdir de konu balık olunca kurarım hemen cumhuriyeti rakım 0 nifus 1 tanımam hanımı manımı
çiftlik kıyısı biraz avantaj sağlıyor evet ama mercanlar alın teri be kaptanım ağlatmadan uğurluyorum mideye bu arada gopes göz bebeğimdir bilesin hatta inanır mısın bilmem gittiğim bölgede pek olmuyor mu üzülüyorum yokluğuna onun aç gözlü bir şekilde yeme saldırışı çırpınışı çok daha zevk veriyor bana nedense aşıyı gopez le yapmış olduğumdan olabilir mi yazın görüşürüz kaptan gopes tutmaya gelirim yanına ilk balığı ben çekmem bilesin
0 0532 522 56 77
DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.