Abilerim trolü seneler önce japonya çıkartmıştı (çinde olabilir ama japonya diye biliyorum) okadar kötü birşeyki bu ağ çıktığından beri balık nesli azaldı ..Bunu şöyle örnekliyeyim istanbulun üstünden bir uçak ile hepimizn üstüne bir ağ atıyorlar orda olan herkezi yakalıyor küçük büyük ne warsa ..... Bu ağ denizin dibini tarıyor ne warsa alıyor küçük balıklar herşey .... bunu çıkaran ülke 1 yıl sonra kendi ülkesinde yasakladı ama biz haylandaha kullanıyoruz ....
BENCE 1 YIL BALIK YAKALANMASIN DENİZLER BALIKTAN GEÇİLMEYECEK ONDAN SONRA AĞ YERİNE BALIKÇI TEKNELERİNDE ÇAPARİ İLE AVLANILSIN EMİN OLALIM Kİ 50 LİK ÇAPARİ DOLAR AMA KÜÇÜKLERİ OLMAZ KÜÇÜK GELİNCEDE SALALIM OZAMN DAHA GÜZEL OLACAK .... İLK ÇİNEKOP ÇIKTI HEPSİ YAPRAK .. PALAMUT ÇIKTI HEPSİ ÇİNGENE PALAMUTU ... TEZGAHTA BİR BAKTIM ÜSTLER ÇİNEKOP ALTI YAPRAK NASIL İŞTİR BU ABİLER .... BEN 9 YAŞINDAYKEN BEN BİLE İLK TUTTUĞUM BALIK ÇİBNEKOP DU WE YEMİNLE ŞİMDİ O BALIĞA SARI KANAT DENİYOR .. FAZLA DEĞİL 6 SENE ÖNCE NASILDI BİZ BNU 2 SENEDE YERİNE GETİRİRİZ BENCE ... BALIKLARIN KULAĞINA KAR SUYU KAÇIYOR HABERDE GÖRÜYORUZ LÜFER YOK HEPSİ KEFAL .KALDIRILSIN ŞU TROL !!!! ................ SAHİLDE BALIK TUTUYORSUNUZ YAPRAK GELDİĞİNDEMİ DAHA ZEVKLİ GELİYOR YOKSA LÜFER GELDİĞİNDE KAFA ATA ATA BAZEN MİSİNAYI KOPARTIYOR İŞTE BALIK TUTMAK BUDUR .......... 1 YIL TUTMAYALIM ŞU BALIKÇILARA DA BAKSIN BAŞBAKAN .... DOĞUDA ÖLEN KAÇAKÇILARA VERECEĞİNE 100 MİLYAR BALIKÇILARA BAKSINLAR BALIKÇILARDA BİLİYOR TROLUN ZARARLI OLDUĞUNU AMA EKMEK PARASI DIYOR ADAM ÇOLUĞU ÇOCUĞU WAR ...
1997
|