Yalnız Mesajı Göster
Eski 28-02-2012, 20:52   #5
Tuncay GÜNAY
Moderator

Tuncay GÜNAY kullanıcısının avatarı

Alıntı:
iaksoy tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
merhaba arkadaşlar geçen pazar için arkadaşlardan özür dilemek isterim normalde beni balık tuturan kaptan derler fakat geçen haftasonu yapılan avlar vasatdı ben dün
yine sefere çıktım ve teknemin soğutma sisteminde arza çıktı arzadan dolayı koyun ağızında avlandımve mercan çupra çektik.havanın günü güne uymadığı şu günlerde
avlarımız bzen verimli bazende sizin avınıza olduğu gibi verimsiz oluyor bilmeniz gereken birşey var suların soğumasıyla balık derin sulara göç eder son üç hafta bu bölge bayağa soğuktu buranın en derin noktası 65 mt.dir şunu demek isiyorum .bizim bölge derin su bölgesi deyildir sizlerden tekrar özür dilerim

saygılarımla ismail kaptan
sayın ismail kaptanım öncelikle sana sonsuz teşekkürler. bu dönem orada balık olmaması senin kusurun değil azimle canla başla balığı bulmak için sarfettiğin çabayı görmezden gelmek insafsızlık olur. diğer kaptan da sizin verdiğiniz çabayı gösterseydi barış kardeşimde tek bir balık çekmese dahi mutlu olurdu fakat boy boy tekne reklamı yapan sayın erhan kaptanın öncelikle teknesine bakım yapması ve de gelen grupları iyi ağırlaması gerekmektedir. çay demlenmeyen bir tekne olabilirmi keşke bu tür hataları yapmasaydı da arkadaşlarıma balık tutturmak için çaba gösterseydi. ne diyim bilemiyorum ama şurası kesin erhan kaptanı ve teknesini tavsiye etmiyorum hiç bir arkadaşıma. bu durumdan ötürü mahçubum arkadaşlarıma balığın çalıştığı günlerde senden telefon bekliyorum bilesin

0 0532 522 56 77

DOSTLUK KÜÇÜK MENFAATLERE KURBAN EDİLMEYECEK KADAR BÜYÜK BİR DUYGUDUR.
Tuncay GÜNAY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla