Yalnız Mesajı Göster
Eski 19-04-2012, 12:11   #34
Ahmet TARİH
Moderator

Ahmet TARİH kullanıcısının avatarı

Alıntı:
kıymet3535 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
SANIRIM SİZİ BİRAZ ÜZDÜM AHMET BEY. KUSURA BAKMAYIN. AMA BÖYLE VİDEO FOTO FİLAN BAKTIKÇA SABIRSIZLANIYORUM. SORUM ASLINDA MESELA DİYELİMKİ SÜLEYMAN KAPTAN BİZ MERAYA GÖTÜRDÜ ORDA AVLANIRKEN OLTANIN UVUNA SAHTE TAKSAK GELİRMİ BALIK. SANIRIM HAKLISINIZ KÜÇÜK JİG GİBİ OLUYOR. YANİ SAHTEYİ HAREKET ETTİREREK BALIĞIN DİKKATİNİ ÇEKMEK. BUNU SORMAMIN SEBEBİNİDE ANLAMIŞSINIZ EŞİM DOKUNAMIYOR(ŞİMDİLİK)
DÜN YAZDIĞIM JİG İLE AVLANMA KONUSU ŞAKAYDI. NORMAL AVLANDIK JİGİ KALDI :p
Estagfirullah Kıymet Hanım mesele üzülmek değil, faydalı olabilmek ve paylaşmak. Malum iş güç arasında bilgisayar karşısında sınırlı vakitlerde göz atabiliyoruz. Ben sadece gecikmelerin doğallığını vurgulamaya çalıştım.
Şimdi sizin öncelikli sorununuz eşinizin ikna edilmesi işi olduğundan Tuncay kardeşimizinde dediği gibi ilk faaliyetin adı "Hafta Sonu Kahvaltılı Tekne Gezintisi-1" şeklinde olmalı. Bu arada kaptanımız, önceden verdiğiniz talimat ile yem işinide ayarlayacaktır zaten. Size sadece buraya kadar gelmişken bir iki olta atsakmı acaba deyip, kaptana; burada balık çıkarmı, denesekmi acaba demeniz yeter. Tutamasanız bile (ki mutlaka bir kaç parça bişeyle olacaktır) bunun adı hafta sonu gezintisi zaten. Haftaya "Balık Avı-1" diye yeni bir organizasyon yaparsınız.
Bu yem işini bence çok kafanıza takmayın. Bir çok yem çeşidi var. En kötü oltaya yemleri siz takarsınız, eşiniz balıkları tutar. Böylece tutmanın zevkini alır ve müptelası olur. Zaten evde yemekleri hanımlar yapıyor beyler yemiyormu? onun gibi bişey yani.
Ahmet TARİH Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla