Konu: Tanışma
Yalnız Mesajı Göster
Eski 28-04-2012, 18:29   #1
EMRE D.
Oltacı

Varsayılan Tanışma

Herkese Merhaba,

Ben Emre,İstanbul'da yaşıyorum.Oltayla balık avcılığıyla 1 yıl önce Keşan Erikli'de asteğmen olarak askerlik görevimi yaparken tanıştım.(ibrice'de kalamar)Sonra askerlik bitti İstanbul'a döndüm,ancak burada finans sektöründe çalışıyorum ve maalesef çevremde olta balıkçılığına meraklı arkadaşlar bulmakta zorlandım ve bu vesileyle -eğer lütfederlerse- siz değerli ustalardan ve arkadaşlardan internet yoluyla fikir alışverişinde bulunmaya karar verdim.

Geçen Ekim gibi bir olta uydurup evime yakın olması nedeniyle Arnavutköy sahilde oltamı suya bıraktım.Ancak oltam kısa sürede başkalarının oltalarına dolaştı ve baktım ki bizim gibi amatörler buralarda zor barınır.Bu noktada sorum şudur; İstanbul'da sakin sessiz avlanabileceğim meralar nereleridir? Ek olarak kıyıdan avlanmak yerine kayık kiralamayı denesem bu işlerin maliyeti vedir?Ve hiç bilmeyen biri için güvenli midir?

Yanıtlarınız için şmdiden teşekkürler.Bir de buralarda toplu balıkçılık vs. organizasyonları yapılıyorsa dahil olmak isterim.Herkese rastgele,saygılarımla...
EMRE D. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links