Alıntı:
Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi
ahmet kardeşim ben durdum sen start verdin. senin sarı kanatların ardı arkası kesilmez artık 4 le başladın 8 dedin bakalım pazara 16 dermisin cumartesi kazıklıyı yoklayacağız nasibimiz açıldı ise raporla süsleriz açılmadı ise raporlara yorum yazmaya devam ederiz. afiyet şeker olsun kardeşim.
|
Tuncay kardeşim hafta sonu lüferi arayacağız inşallah. 1-0 olsun bizim olsun diyeceğiz yani. Ama gelen haberlere göre istavrit akını başlamış. Kuzular yüzümüze gülmez ise çıtıra takılacaz inşallah. Sizede bol balıklı bereketli avlar diliyorum.
Alıntı:
muratdogan tafarından gönderildi
Şu balıkları görünce yağlarım eriyor.
Bana göre tutmasından ziyade yemesi harika olan iki balık boğaz da fazlasıyla var.
Lüfer ve İstavrit.
Vallahi bu yönden İstanbulu özlüyorum.
.
Ayrıca fotografta ERİK'mi görüyorum banamı öyle geldi.?
Neden diye sorarsan balıktan pahalı kilosu 
.
İlk konuyu okurken rapala dikkatimi çekti ve kovanında yakışıklılığı göz önüne alınırsa Vay O Balıkların haline diyorum.
Afiyet, şeker olsun.
|
Murat dediğim gibi istavritte başlamış. Giden arkadaşlar 4-5 kg doldurmuşlar. Ama balık havyarlı diyorlar. O nedenle abartmaya gerek yok şu günlerde. 1-2 kg. aldıkmı evin yolunu tutarız inşallah. Aslında fırsat bulabilirsen İstanbulda bu ay içi bir organizasyon planım var. Atla gel istersen. Hasrete son verip yakalım mangalı.